daneczek76, byłem w skodeksie i gadałem z Adamem i test z kompem mi robili.
turbawka ok - cisnienie doskonałe
przepływka ok
wtryski podobno idealnie tryszczą (mówił że może mi jeszcze dawke na rozruch i kąt zmienic ale to niekoniecznie)
Moc ma znakomitą-taka opinia
Dymienie i odpalanie stawiają na walniętą mapę kompa.Trzeba by nową mapke wgrać -oni by jezdzili i nic nie zmieniali ale ja się jeszcze zastanawiam.
daneczek76, Pokazywali mi tą srebrna octe po zalaniu ,ale syf :shock:
A i dowiedziałem się od chłopaków ze skodeksu że mam 110 KM a nie 90 mimo oznaczenia ALH :?
Jak mu powiedziałem że ma 90 KM i się nią przejechał to powiedział że chyba sobie jaja robie że ma 90 kucy.Zaglądali pod maske i stwierdzili że 110.
Generalnie wszystko obejżeli i pod kompem i w silniku i wyszło na mapy..
daneczek76, dzięki mam nadzieje że to to
A i co ja sie kurw.. nakrażyłem żeby tam dojechać... :twisted:
[ Dodano: Nie 13 Maj, 07 23:25 ]
Zdjecie zapożyczone od kolegi Adriana
Chłopaki powiedzieli że jak mam tą czarna plastykową gruchę to mam 110 KM bo 90-ki jej nie mają TO PRAWDA!!
Czyżby ktoś wymieniał silnik .gdzie jest numer na silniku?
[ Dodano: Nie 13 Maj, 07 23:26 ]
turbawka ok - cisnienie doskonałe
przepływka ok
wtryski podobno idealnie tryszczą (mówił że może mi jeszcze dawke na rozruch i kąt zmienic ale to niekoniecznie)
Moc ma znakomitą-taka opinia
Dymienie i odpalanie stawiają na walniętą mapę kompa.Trzeba by nową mapke wgrać -oni by jezdzili i nic nie zmieniali ale ja się jeszcze zastanawiam.
daneczek76, Pokazywali mi tą srebrna octe po zalaniu ,ale syf :shock:
A i dowiedziałem się od chłopaków ze skodeksu że mam 110 KM a nie 90 mimo oznaczenia ALH :?
Jak mu powiedziałem że ma 90 KM i się nią przejechał to powiedział że chyba sobie jaja robie że ma 90 kucy.Zaglądali pod maske i stwierdzili że 110.
Generalnie wszystko obejżeli i pod kompem i w silniku i wyszło na mapy..
daneczek76, dzięki mam nadzieje że to to
A i co ja sie kurw.. nakrażyłem żeby tam dojechać... :twisted:
[ Dodano: Nie 13 Maj, 07 23:25 ]
Zdjecie zapożyczone od kolegi Adriana
Chłopaki powiedzieli że jak mam tą czarna plastykową gruchę to mam 110 KM bo 90-ki jej nie mają TO PRAWDA!!
Czyżby ktoś wymieniał silnik .gdzie jest numer na silniku?
[ Dodano: Nie 13 Maj, 07 23:26 ]
Komentarz