Jak co rok Michelin Pilot Sport PA2
opony letnie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Bojanwidzałem dzisiaj Pirelli P6 lub P7 nie jestem pewny które bo widziałem je tylko chwilkę i właśnie szukam czegoś na ich temat bo nie wiem czy kupić te czy coś innegoO2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Paweł Tmam P6000, są głośne, wymieniłem wczoraj i zamieniłem przód na tył. Po wymianie jest duży hałas z lewego przedniego koła, gumiarz mówi że opony wyząbkowane, ale coś mi się zdaje że za bardzo nie wie co im dolega, kierownica nie drga, więc wyważone chyba dobrze.
Opona ta na mokrym słabo się wyrabia-na łukach drogi ucieka. Wyząbkowanie na tej oponie można sprawdzić samemu przesuwając dłonią po powierzchni bieżnika w jedną lub drugą stronę wyczuje się tzw. ząbki.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez darooto ija sie pochwale :wink: kupilem holenderskie MALOYA futura primato 205/65R15 latam drugi sezon i uwazam ze tez dobre szczegolnie na mokrym minusik za nico glosna prace ale chcialem oryginalny bieznik koszt ok 300 zlociszow za sztuke 8)nawigację mam - ram pa pa pa pam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xekonCo sądzicie o oponach Continental ContiPremiumContact 2 ew Continental ContiPremiumContact
Pisałem o tym na 1 stronie :wink:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
lec
-
lec
-
Zamieszczone przez endryuprzy wyząbkowaniu nie będzie drgać kierownica, ale będzie duży szum mocno wzmagający się w jeździe po koleinach lub innych nierównościach wzdłużnych (wtedy opona nie opiera się na całej powierzchni, jeżeli opiera się właśnie na tej częsci wyząbkowanej to "ładnie" opona hałasuje). Miałem coś takiego na jednej P6000 i założyłem ją na tył (mniejszy hałas).TDI ASV 140KM 300Nm
Komentarz
-
Komentarz