Ja zalozylem Nokian Z (205/50R17), z zeszlego roku i powiem tyle... ale one sa k.....sko glosne :evil: Zimowe Goodyear UltraGrip Performance (205/55R16) to jakbym w powietrzu jechal w porownaniu z tym shitem :?
opony letnie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maicroftte fabryczne opony co sa w OII Bridgestone Potenza to tez jest taka glosna qpa.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftHehe, te fabryczne opony co sa w OII Bridgestone Potenza to tez jest taka glosna qpasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
dlatego sie zdziwilem Maicroft, bo Turanza to produkt ekonomiczny - taki w sam raz do aut jako wyposazenie fabryczne, a Potenza to juz wyzsza polka i to smialo mogaca stawac w szranki z innymi dobrymi oponami (chociaz w kazdej z nich wystepuja te lepsze i te gorsze)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodadziwne, kosztują z grubsza tyle samo :roll:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
cyt.
" Turanza ER300 jest pierwszą oponą szosową Bridgestone z asymetrycznym wzorem bieżnika, zapewniającym wysoki poziom komfortu jazdy, doskonałą kontrolę nad pojazdem oraz bezpieczeństwo na mokrej nawierzchni."
"Bridgestone RE050
Opona UHP dla kierowców ze sportowym zacięciem."
[ Dodano: Wto 13 Mar, 07 18:48 ]
nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eR_wyglada na to ze letnie sa glosniejsze - tez to zauwazylem w moich dunlopach sp01a (zimowki byly cichutkie GY)Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz
-
-
ja zima 195/65R15 a letnie 205/55R16 i mam wrazenie ze czuje wszystkie nierownosci, jak sobie pomysle ze koledzy maja jeszcze nizszy profil :shock: :?
tak OT, kiedys na autokaciku byly fajne teksty dotyczace felicji z twardymi amortyzatorami, jeden kolega drugiego przewiozl i ten drugi pisal: "... do teraz mam nerki odbite i pluje krwia" :lol:
pewnie po obnizeniu profulu tak wlasnie bym sie czul :PMax moc [KM/kW] 119.6/88.0
Max moment [Nm] 280 przy 1982 obr./min.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Paweł Tto podobno firma kupiona przez GY czy Mch,nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mizerdWITAM!
Ja wczoraj założyłem nokiany i3 w rozmiarze 195/65 15". Narazie jestem zadowolony na suchym ok na mokrym jeszcze nie miałem okazji hałaśliwe też nie są.
PozdrawiamAntoine, member of Automobilklub Tomaszowski
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftmarkowski, Do dupy ten wymiar. To juz lepiej dac 215/55/16 a nie jakies 205/50/16 opona jest drozsza i nic wiecej z tego nie ma. To lepiej 17" zalozyc jak ma byc plastek i zrobic 215 lub 225/45/17
ja mam na zimie 205/50/16 i sa boskie :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz