hmm.. a jest na to jakiś prosty i tani sposób ?
dorobienie kluczyka - Octavia
Zwiń
X
-
tuszynski
-
Za namową forumowiczów udałem się na Plac Grzybowski celem dorobienia kluczyka.
Podobnie jak koledzy wyzej potwierdzam fachowość tego zakładu. Mimo wcześniejszych prób dorobienia kluczyka w innych zakładach (nieudanych) tu bez problemu został odczytany kod pin z szafy i dorobiony kluczyk.
Polecam. Czas usługi ok. 30min.
Komentarz
-
-
tuszynski
-
Moja ocia1 2003 też jest z jednym kluczykiem scyzoryk z 2 przyciskami . Chyba kupie na Allegro nowy i spróbuję u siebie w Dzierżoniowie . Jak się uda napisze .
[ Dodano: Wto 29 Kwi, 08 20:15 ]
W piątek jestem umówiony z fachowcem . Jak zrobi napiszę .
[ Dodano: Pon 05 Maj, 08 07:02 ]
Dzierżoniów Dom Handlowy Ślązak . Pan Mieczkowski 0693 755 255
40 miniut i wszystko działa .
Koszt kluczyka na Allegro 120,00zł dorobienie i zaprogramowanie 250,00zł .
I tak jest nieźle .0 mandatów za prędkość
Komentarz
-
-
kluczyk zgubiłem
Pytanie brzmi czy jak dorobię kluczyk to czy w tym nowym i jednym , który mi został zostanie zmieniony imobilajzer? kod??
I ten co zgubiłem nie będzie już działał? Czy trzeba wymieniać zamki?
Pozdrawiam Piotr
[ Dodano: Sob 21 Lis, 09 22:45 ]
PS i czy może ktoś wie czy jest jakś dobry fachowiec od tych rzeczy w trójmieście?
Pozdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez edianetPytanie brzmi czy jak dorobię kluczyk to czy w tym nowym i jednym , który mi został zostanie zmieniony imobilajzer? kod??
I ten co zgubiłem nie będzie już działał? Czy trzeba wymieniać zamki?
decyzja z wymianą zamków należy do ciebie.
aaaa i jeszcze jedno....... koniecznie weź rachunek i pilnuj aby było na nim napisane że wykasowali pamięć immo i centr. zamka i zakodowali powtórnie klucze, to ważne przy AC.
Komentarz
-
-
Też odgrzewam kotleta - skorzystałem z usług serwisu przy Placu Grzybowskim - polecam, fachowo i bez problemu. Dorobione dwa kluczyki (standardowe z immo) i to na miejscu postoju samochodu (czyli na parkingu pod blokiem). Bestia nie chciała się łatwo poddać - delikatnie rozładowany akumulator. Fachowiec przewidział również i takie kłopoty - szybkie ładowanie i Octa ruszyła. Jeszcze raz polecam.
Komentarz
-
-
Witam, poczytałem trochę tematów odnośnie dorabiania kluczyka i mam mimo to kilka pytań
1 czy wiecie jak rozpoznać jaki dokładnie mam kluczyk - jaką wersję do octavi 2 2006 rok
2 gdzie mogę dostać kluczyk nowy nigdy nie przypisany do żadnego auta
3 czy posiadając taki kabel
będę w stanie sam zaprogramować imob. i centralny zamek?
z góry dziękuję za odpowiedz
Komentarz
-
-
rado84, Moja octawka 2004r.Chciałem dorobić sam grot i gościu zaśpiewał 45zł.w realu.Horrorhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
alxxx, Żebyś wiedział.Chciałem se dorobić sam grot co by mieć w dokumentach tak awaryjnie ale jak mi zaśpiewał cene to sie rozmyśliłemhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
Komentarz