Renowacja alufelg

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bart_wawa
    Drive
    • 2010
    • 81

Ok. Moze trche mnie poniosło z tą oceną zakłądu w Markach. Ale facet był strasznie chamski przez telefon.... wiec zaufanie do zakłądu spada do "0". Co do instalatoró to poczytałem troche, popytałem i właśnie tam oddałem.... zwracam im honor bo faktycznie ceny są konkurencyjne. Zobaczymy jak to im wyjdzie. W poniedziałek odbieram Dla porównania dodam że orientowałem sie w cenach w okolicach Łodzi i Pabianic. Największe zaskoczenie to gdy usłyszałem od Pana w słuchawce w Łodzi ze za sztuke chcą 120 zł.....

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

Bart_wawa, pokaż zdjęcia po renowacji.

[ Dodano: Sro 03 Sie, 11 09:24 ]
      Dziś byłem w Markach. Oddałem felgi do malowania. Przyjęcie ich odbyło się zgodnie ze sztuką. Wszystkie cztery sztuki sprawdzone na wyważarce. 3 sztuki po dwóch sezonach na naszych drogach bez zarzutów, jedna lekko uderzona, do prostowania. Wybrany kolor ze wzorów. Potwierdzona cena 4x75 PLN za malowanie i 60 PLN za prostowanie. Odbiór w piątek rano.

Komentarz

• Bart_wawa
        Drive
        • 2010
        • 81

Ja byłem na Instalatorów. Felgi oddane tylko do piaskowania. Wynik bardzo zadowalający. Koszt 120 zł. Bardzo polecam ten zakład. Są bardzo profesjonalni. Jeszcze raz cofam co wcześniej o nich powiedziałem. Natomiast co do Marek zgadałem się z kolegą i ma podobne odczucia jak moje..... Chyba własciciele powinni na popracowac nad kontaktami z klijentem....

Komentarz

Pracuję...