[O2] Osłony przeciwsłoneczne na tylne boczne szyby?
Zwiń
X
-
Koledzy, czy możecie mi sprawdzić szerokość tylnej bocznej szyby w O2 FL Combi - zaznaczona na zdjęciu na czerwono? Jestem obecnie w innym mieście niż moja Octavia i nie mam jak sprawdzić tego wymiaru. W weekend wracam do domu i wcześniej chciałem kupić jakieś uniwersalne zasłonki. Problem w tym, że nie wiem jaka szerokość będzie optymalna.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomba7Koledzy, czy możecie mi sprawdzić szerokość tylnej bocznej szyby w O2 FL Combi - zaznaczona na zdjęciu na czerwono? Jestem obecnie w innym mieście niż moja Octavia i nie mam jak sprawdzić tego wymiaru. W weekend wracam do domu i wcześniej chciałem kupić jakieś uniwersalne zasłonki. Problem w tym, że nie wiem jaka szerokość będzie optymalna.
Obrazek
Komentarz
-
-
Dla mnie i uniwersalne i te pod wymiar są do d..y i szpecą auto. Chcę kupić jak najtańsze uniwersalne, bo będą montowane tylko na czas dłuższej podróży i to tylko na jedną stronę tam gdzie siedzi moja córka. 99% czasu będą leżały w garażu, więc nie zaleźy mi na takich jak w przesłanym linku.
Komentarz
-
-
Witam,
gdyby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż zasłonki na tylne drzwi (OII liftback)
produkcja: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811
kupiłem rok temu, już mi nie sa potrzebne
cena 120 zł, odbiór Łódź, Kraków, Olsztyn
kontakt na PWSkoda Octavia 2.0 TDI Elegance DSG
170 KM / 420 NM
Komentarz
-
Komentarz