no więc tak, ja kupowałem trochę na około bo z miloteca, ale przez firmę, która sprowadza od nich rzeczy i kupiłem taniej niż na stronie miloteca. Wcześniej zdobyłem informację, że nie jest to milotecowski produkt tylko robiony specjalnie dla skody, sprawdziłem czy mogą coś takiego w ASO sprowadzić, ale umarłem jak cena pojawiła się w okolicach 600 zł, ja kupiłem to za ok. 400.
Od momentu kiedy są założone nie żałuję tej kasy, idealne dopasowanie, świetnie sprawdzają się z tyłu przy zamkniętych i otworzonych oknach. Na razie byłem zachwycony na standardowych szybkach, a od jutro zobaczymy jaki efelkt będzie na przyciemnionych szybach.
Foty mogę wrzucić jutro
Nie zakładałem na tylnej szybie, bo tam chcę mieć dodatkową roletę, ale elektrycznie składaną, tak, żeby nie zasłaniała drogi w trakcie jazdy, szczególnie wieczorem
Od momentu kiedy są założone nie żałuję tej kasy, idealne dopasowanie, świetnie sprawdzają się z tyłu przy zamkniętych i otworzonych oknach. Na razie byłem zachwycony na standardowych szybkach, a od jutro zobaczymy jaki efelkt będzie na przyciemnionych szybach.
Foty mogę wrzucić jutro
Nie zakładałem na tylnej szybie, bo tam chcę mieć dodatkową roletę, ale elektrycznie składaną, tak, żeby nie zasłaniała drogi w trakcie jazdy, szczególnie wieczorem
Komentarz