na pierwszych zdjęciach widać w okolicach wewnętrznych uszczelek szyb takie małe haczyki, które są dołączane w komplecie. 5 szt na każdą osłonę. Jest specjalna blaszka, która ułatwia mocowanie haczyków pod uszczelkami. Te haczyki utrzymują osłony przy szybie. Montaż 5 minut, a później demontowanie osłon i montowanie z powrotem to kilka sekund.
[O2] Osłony przeciwsłoneczne na tylne boczne szyby?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Boulioorsoo, moglbys podac linka do tej auto-klimy? bo szukam w necie i jakos namierzyc nie moge... obiecales
ja kupiłem na www.sklep.tuning.pl bo mają taniej niż milotec
Komentarz
-
-
witam...nie wiem czy jeszcze kogos to zainteresuje ale wystepuja orginalne os łony przeciwsłoneczne do O2 zarowno sedan jak i combi...zamowilem sobie do combi ok. 1000 zł....jezeli bedzie ktos chcial to mam nr katalogowe skodygachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
Witka!!
KCD 629 004 – SZYBA TYLNA
KCD 629 003 – SZYBA TYLNA, STAŁA
KCD 629 002 – SZYBA DRZWI TYLNYCH
oczywiscie chodzi o O2
[ Dodano: Wto 28 Sie, 07 11:33 ]
dajcie znac jakie wam zaproponowali ceny.....gachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
no to dali ci po fabryce....ale mozesz dostac jakis rabat...jak juz bede je mial to dam znac ile dokladnie kosztyowaly i jaki rabat dostalem...jak cos to pomoge w zakupie
[ Dodano: Czw 30 Sie, 07 12:03 ]
no panowie nie mam dobrych wiadomosci......oslony nie wystepuja do O1...chlopaki w skodzie dwa dni grzebali i nic...pozostaje wam tylko to gowno z allegro....ale musicie do nich miec anielska cierpliwosc....te roletki na dziurach tak sie tluka ze szokgachul
Komentarz
-
-
Hello
Zbliza sie nowy sezon letni - pora odkopac temat
Namierzylem w akcesoriach Miloteca w/w oslony do O1 (nr kat 0475 90)
Agcar chce za nie 300 PLN /szt - i wyglada na to, ze to komplet
Z instrukcji montazu wynika, ze producentem jest firma Climair z Niemiec - http://www.climair.de/
Nie ma ona dystrybutora w Polsce
Mam prosbe do osob trudniacych sie obrotem czesciami o sprawdzenie u zrodla cen i mozliwosci sprowadzenia.
Pozdrawiam
Zibi
Komentarz
-
-
Zibi,
Na niemieckiej stronie Miloteca stoi, ze 47590 to komplet na tylne drzwi. Tam cena 118 Euro. Do tego dochodza tylne szyby do kombi (113 Euro) i tylna szyba (też kombi, 82 euro). Razem daje to po przeliczeniu circa 1100 zł :shock:
Dla mnie cena zaporowa. za mniej niż połowę tej kasy można okleić cały tył folią.
Ja osobiście chętnie kupiłbym takiego rodzaju zasłonki, ale nie za tą cenę. oklejać folią nie zamierzam, bo widziałem już kilka razy jak taka folia wygląda po kilku latach użytkowania.Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
Komentarz