mam kit supersporta i tam walsnie byly alko ktore padly po krotkim czasie i teraz mam walsnie dorabiany z 1.8T i jest swietnie!!! zrobilem na tym okolo 35tys
gosc co to robi szykuje auta do sportu i wie co robi a jesli ktos szuka klamizerow po garazach to potem sa problemy
"Masz za dobry samochód na półśrodki" hahaha dobre sobie, myslalem ze mowa o nowej S klasie-a to tylko octavia
Dorabiaj sobie... Ja tam Octavii 1 nie uważam za jakiś szczególny samochód... Inaczej... Do Lanosa nie wstawiłbym przerabianych...
Ja mam same pozytywne doświadczenia z Al-ko.
A Supersport'a się nie kupuje... Bo nie od dziś wiadomo czym to pachnie :roll:
a poweidzcie mi coś więcej o tych Al-ko bo sa w bardzo dobrej cenie !
Czy ode są gazowo olejowe ? Czy nie są za miękkie - nie będzie buda tak pracowała przy przyspieszaniu i hamowaniu ?
Może jakiegoś takiego mini spocika zrobić w tej sprawie - przy okazji bym sprawdził Tatiego Skodzinkę na tle konkuręcji :wink:
A miales je zamontowane moze w octavii 1? jaka byla roznica wzgledem serii? :roll:
tak, mialem ale krotko przed sprzedaza auta wiec o zywotnosci sie nie wypowiem.
Na gazowych Al-ko auto stoi troche wyzej. W porownaniu do serii bardziej twadro i sprezyscie... zdecydowanie pewniej w zakretach.Mniejsze nurkowanie przy hamowaniu k
A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
[ Dodano: Sro 23 Mar, 05 10:19 ]
Ale Cena jutro je odbeiram i montuje w swoim przydomowym garażyku
Haha krzykneli 678zł za kpl. przód i tył ! ! !
ale lot
A i się dowiedziałem że są tylko gazowo olejowe do OCTAVI nie ma samych gazowych... W sumie logiczne, no dziękuje chlopaki za waszą opinię i za namiary na tą hurtownie, kto wie możę do swojej nysy też kupie AL-KO
A i się dowiedziałem że są tylko gazowo olejowe do OCTAVI nie ma samych gazowych... W sumie logiczne, no dziękuje chlopaki za waszą opinię i za namiary na tą hurtownie, kto wie możę do swojej nysy też kupie AL-KO
Jak kupowalem ze 3 lata temu do octy to na pewno byly GAZOWE.
Nie rozumiem co by mialo byc logiczne.. ze nie ma amorkow gazowych ?
Ponizej znalazlem zdjecie starej octy z gazowymi alk, sa dokladnie w kolorze jka na zdjeciu (niestety nie mam zdjecia z calym McPhersonem):
mam kit supersporta i tam walsnie byly alko ktore padly po krotkim czasie i teraz mam walsnie dorabiany z 1.8T i jest swietnie!!! zrobilem na tym okolo 35tys
gosc co to robi szykuje auta do sportu i wie co robi a jesli ktos szuka klamizerow po garazach to potem sa problemy
"Masz za dobry samochód na półśrodki" hahaha dobre sobie, myslalem ze mowa o nowej S klasie-a to tylko octavia
Dorabiaj sobie... Ja tam Octavii 1 nie uważam za jakiś szczególny samochód... Inaczej... Do Lanosa nie wstawiłbym przerabianych...
Ja mam same pozytywne doświadczenia z Al-ko.
A Supersport'a się nie kupuje... Bo nie od dziś wiadomo czym to pachnie :roll:
No offence.
a ja wstawilem wzmocnione bo te co byly dostepne sa dobre ale na wycieczki niedzielne-lubie twardo-nawet bardzo
co do wzmacnianych amorow:nie jezdziles i nie przejechales iles dziesiat tys km.na ulicy jak i na imprezach typu KJS to nie wypowiadaj sie!!!
lanos??? myslalem ze to forum octavi :twisted:
a co do supersporta moj blad ale skad moglem wiedziec :evil: a za regulowanymi weitecami czekalem kilka miesiecy i sie nie doczekalem
a ze to bylo 2 lata temu to nie kazdy byl tak bystry i woiedzial czym to pachnie :wink:
od jakiegos czasu w KITach supersporta do VAGow sa wlasnie amory ALKO i to mnie przekonalo do tego szitu
Komentarz