Zamieszczone przez Samiec
Nowe ceny O2
Zwiń
X
-
Nie bardzo zmądrzał. Próbują robić ludzom zamęt w głowach. Od kilku miesięcy ślędzę ich poczynania ze względu na zamiar kupna O2 1.9 TDI. Ta niby obniżka to kolejny chwyt marketingowy. Jak porównacie ceny z zeszłego roku to są identyczne z wyjątkiem autek z silnikami benzynowymi, bo jak słyszałem od jednego z dilerów wogóle nie mają wzięcia. Teraz dopiero przydałby się prawdziwy rabat. Na moje oko 5 tys. od obecnej ceny. Jeśli będziecie mieli jakieś doświadczenia w tej kwestii to piszcie. Jestem ciekaw czy coś jeszcze można z tej ceny urwać. Pozdrawiam Darek.
Komentarz
-
-
Zmieniło się wyposażenie w stosunku do ubiegłorocznych, więc jakaś to jednak obniżka jest. Poczuj się jako wyręczony z targowania Ale jeśli naprawdę chcesz kupić jeszcze taniej - targuj się, albo czekaj dalej. Ale IMHO, skoro żyć wiecznie nie będziemy, czekanie nie zawsze i nie na wszystko, ma sens
--
Liczebność O2 na mieście, organoleptycznie rośnie--
sen supermarketu: szanowni klienci, jestescie jeb...
Komentarz
-
-
DarekZ
Potem było - 4000 zł... Co nie zmienia faktu, że auto było rok starsze i tylko 1000 zł tańsze.
Ceny wersji 1.9 Ambiente.
Czujnik parkowania i wycieraczka to też cośwww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
AWARIA!
Witam wszystkich forumowiczów, to mój pierwszy post na tym forum. Jestem w trakcie zakupu O2 i dowiedziałem się, od maja ceny wracają do stanu poprzedniego, czyli +5000/+3000 benzyna/diesel.
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez PerfeeWitam wszystkich forumowiczów, to mój pierwszy post na tym forum. Jestem w trakcie zakupu O2 i dowiedziałem się, od maja ceny wracają do stanu poprzedniego, czyli +5000/+3000 benzyna/diesel.
Komentarz
-
Niestety to prawda, tyle, że nie od 1 maja a od 4 kwietnia. Byłem w dwóch salonach i powiedziano mi to samo. Jeżeli złożę zamówienie na O2 do poniedziałku (04.04) to zagwarantują cenę z dnia zamówienia. Po tym terminie Diesel + 3000 zł, benzyna +5000 zł. Smutne to ale prawdziwe. Widocznie zbyt dobrze się sprzedaje. Jeśli macie inne wiadomości to proszę pisać. Pozdrawiam wszystkich.
Komentarz
-
-
AWARIA!
Mnie informował sprzedawca w salonie... O rany, jaki miałem fart :diabelski_usmiech , że złożyłem to zamówienie, a chciałem iść w przyszłym tygodniu. :x
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez PerfeeMnie informował sprzedawca w salonie... O rany, jaki miałem fart :diabelski_usmiech , że złożyłem to zamówienie, a chciałem iść w przyszłym tygodniu. :x
Komentarz
-
AWARIA!
Komentarz
-
AWARIA!
Potwierdzam informacje kolegów o rosnących cenach... tzn. przywrócenia "starych" cen, gdyż obecne to był niby wynik promocji z wejściem modelu kombi. Od poniedziałku bomba w gorę...
No to teraz się przywitam. Dzień dobry. Przybywam z kącika o Nubirkach, której jestem posiadaczem. Niestety za miesiąc będę musiał rozstać się z moim autkiem które nie zawiodło mnie ani razu w przeciągu całego naszego 5-letniego pożycia Rozstanie nastąpi z powodu rosnących cen właśnie... które przyspieszyły moją decyzję... w piątek wezwał mnie dealer i po negocjacjach zamówiłem OII kombi Niestety szybciej niż połowa maja jej nie dostanę... muszą wyprodukować a i tak ten termin niby cudem załatwiony... normalnie przyjmują już produkcje na połowę czerwca.... No cóż, zastanawiałem się jeszcze nad Avensisem ale Octavia była jakby mi milsza z wyposażenia i z moich preferencji (które żona okresliła jako fanaberie )
Mam nadzieję, że moja nowa Skoda okaże się równie bezawaryjna jak moja Nubirka... no i będziemy się częściej widywać na tym kąciku...
Pozdrawiam zatem wszystkich posiadaczy Octavii...
Laszlo
Komentarz
-
Zamieszczone przez LaszloNo to teraz się przywitam. Dzień dobry. Przybywam z kącika o Nubirkach, której jestem posiadaczem. Niestety za miesiąc będę musiał rozstać się z moim autkiem które nie zawiodło mnie ani razu w przeciągu całego naszego 5-letniego pożycia Rozstanie nastąpi z powodu rosnących cen właśnie... które przyspieszyły moją decyzję... w piątek wezwał mnie dealer i po negocjacjach zamówiłem OII kombi Laszlo
--
E--
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PerfeeMnie informował sprzedawca w salonie... O rany, jaki miałem fart :diabelski_usmiech , że złożyłem to zamówienie, a chciałem iść w przyszłym tygodniu. :x
Lepiej sprawdz too i uperwnij sie :wink:
Moze to nie jest zbyt logiczne ale tak wlasnie jest we wszystkich znanych MI salonach
[ Dodano: Pon 04 Kwi, 05 14:23 ]
Co do cen O2 to w Auto Szmacie ostatnio podali:
O2 benzyna -5000zl / dieselki -3000zl
ceny zaczynaja sie od 57200zl
Ja sam juz przestalem sledzic te zmiany cenowe jak sam odebralem wozidelko :twisted:A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
AWARIA!
Na zamówieniu jest rzeczywiście napisane, że cena może ulec zmianie i z formalnego punktu widzenia mogą ją podnieść. Ale rozmawiałem na ten temat z szefem sprzedaży (zupełnie nieświadomy natychmiastowej podwyżki :roll i on mnie zapewniał, że cena na fakturze zaliczkowej jest ostateczna. Mówił mi, że to zależy kiedy auto jest wyprodukowane, a nie kiedy jest jego odbiór. Moje wyjąłem z placu pod fabryką .
Pozdr.
Komentarz
-
A ja się już pożegnałem z myślą o zakupie O2 , tak sobie planowałem, że pod koniec roku zamienię moją octę I 1,6 rocznik 2002 na O2 kombi TDI, ale postanowiłem nie kupię, po prostu za małe auto na moją rodzinę (2+3) , no może się zmieścimy, ale 80000 za kombi TDI to trochę za dużo. O2 to piękne auto , ale jak pomyślę, że za 80000 kupię voyagera ( 2002-2003 może :?: ) to O2 kombi już mi przechodzi .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MachZamieszczone przez PerfeeMnie informował sprzedawca w salonie... O rany, jaki miałem fart :diabelski_usmiech , że złożyłem to zamówienie, a chciałem iść w przyszłym tygodniu. :x
Lepiej sprawdz too i uperwnij sie :wink:
Moze to nie jest zbyt logiczne ale tak wlasnie jest we wszystkich znanych MI salonach
--
E--
Komentarz
-
Komentarz