Zamieszczone przez Samiec
zaraz zaczniesz klimy używać :diabelski_usmiech
Ale jeśli naprawdę chcesz kupić jeszcze taniej - targuj się, albo czekaj dalej. Ale IMHO, skoro żyć wiecznie nie będziemy, czekanie nie zawsze i nie na wszystko, ma sens 

Rozstanie nastąpi z powodu rosnących cen właśnie... które przyspieszyły moją decyzję... w piątek wezwał mnie dealer i po negocjacjach zamówiłem OII kombi
Niestety szybciej niż połowa maja jej nie dostanę... muszą wyprodukować a i tak ten termin niby cudem załatwiony... normalnie przyjmują już produkcje na połowę czerwca.... No cóż, zastanawiałem się jeszcze nad Avensisem ale Octavia była jakby mi milsza z wyposażenia i z moich preferencji (które żona okresliła jako fanaberie
)
Rozstanie nastąpi z powodu rosnących cen właśnie... które przyspieszyły moją decyzję... w piątek wezwał mnie dealer i po negocjacjach zamówiłem OII kombi
Laszlo
Mnie też nigdy nie zawiodła przez 6 latek. Ale jak już się w O2 wjeździsz, to... sam zresztą zobaczysz 
i on mnie zapewniał, że cena na fakturze zaliczkowej jest ostateczna. Mówił mi, że to zależy kiedy auto jest wyprodukowane, a nie kiedy jest jego odbiór. Moje wyjąłem z placu pod fabryką
.
Ale prawo wtrąca tu swoje 3gr i taki postępek jak obowiązująca cena w dniu dostarczenia auta a nie złożenia zamówienia (na warunkach sprzedaży z dnia złożenia - przecież to nie jest wina klienta że nie mają na placu auta które chce kupić) jest właściwie prawnie zabroniony. Jest to jawne przeniesieniem ryzyka prowadzenia działalności gosp. na słabszego uczestnika rynku, czyli klienta. A kto zarabia - niech ryzykuje. I tyle.
Komentarz