albo z forum kacika albo gazety.pl .. juz nie pamietam :P
przeglad 15 kkm
Zwiń
X
-
Ja z Mobilem placilem jakies 500zl. Zwracali uwage, by czesciej niz zalecane, zmieniac filtr powietrza (najlepiej co 30k, a nie 60).
Komentarz
-
-
AWARIA!
-
Re: przeglad 15 kkm
Zamieszczone przez leffco tam mi beda grzebac?
[ Dodano: Sro 06 Kwi, 05 00:25 ]
Zamieszczone przez arci9wjeżdzają na taśmę i sprawdzają siły hamownia, amory....
U mnie ani razu w ramach przegladu(w ASO plock) nie sprawdzali amorkow itd.
[ Dodano: Sro 06 Kwi, 05 00:26 ]
Zamieszczone przez eMZwracali uwage, by czesciej niz zalecane, zmieniac filtr powietrza (najlepiej co 30k, a nie 60).
Komentarz
-
-
Jutro jade na 30kkm, zobaczymy co wyjdzieA wymieniac filtr co 15k rowniez zamierzalem, w koncu to zadne koszta.
W sumie mozna samemu, przeciez jakis tam filtr (wlasnie jaki, najlepiej?) 20zl kosztuje? Tylko zas czy ASO nie bedzie sie czepiac?[shadow=darkred:3cf5ca28a5][/shadow:3cf5ca28a5][shadow=red:3cf5ca28a5][/shadow:3cf5ca28a5][shadow=orange:3cf5ca28a5][/shadow:3cf5ca28a5]
Komentarz
-
-
AWARIA!
A wymieniac filtr co 15k rowniez zamierzalem
Komentarz
-
Nie chce tworzyć nowego tematu, a mam pytanie dot. przegladu. po 26.400 km miałem zrobiony przegląd ten który powinien być po 30k. Na przeglądzie doradca powiedział mi, że nastepny przegląd to wymiana oleju i dopiero jak zawoła o niego samochód. W chwili obecnej mam przejechane 15.400 km od wymiany i komputer mnie o nic nie wołał. Nie byłoby pytania, gdyby na drzwiach nie miał naklejki- następny przegląd- wg. wskazań komputera lub max. 15.000k km. To mam jechać na przegląd czy nie? Dla mnie to dość ważna sprawa, bo robię samochodem ok. 90kkm rocznie, bo w ciągu tygodnia przelece pewnie ze 2kkm i łatwo może mi polecieć gwarancja. Komputer mi nic nie pokazuje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eni4cNie chce tworzyć nowego tematu, a mam pytanie dot. przegladu. po 26.400 km miałem zrobiony przegląd ten który powinien być po 30k. Na przeglądzie doradca powiedział mi, że nastepny przegląd to wymiana oleju i dopiero jak zawoła o niego samochód. W chwili obecnej mam przejechane 15.400 km od wymiany i komputer mnie o nic nie wołał. Nie byłoby pytania, gdyby na drzwiach nie miał naklejki- następny przegląd- wg. wskazań komputera lub max. 15.000k km. To mam jechać na przegląd czy nie? Dla mnie to dość ważna sprawa, bo robię samochodem ok. 90kkm rocznie, bo w ciągu tygodnia przelece pewnie ze 2kkm i łatwo może mi polecieć gwarancja. Komputer mi nic nie pokazuje.Była: Octavia II RS BWA 268KM/350nM
Jest: Golf VII GTI Performance 242KM/356nM (prezent od fabryki)
Komentarz
-
-
szkodzisław
Zamieszczone przez eni4cTak- mam QG1
Komentarz
Komentarz