Zamieszczone przez bernardo
L&K czy RS ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Tonny SZamieszczone przez szkodazreszta automat mi tu nie pasuje, do L&K owszem...Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tonny SZamieszczone przez szkodazreszta automat mi tu nie pasuje, do L&K owszem...
do mojej pasuje mi bardzo, do jazdy po mieście i poza nimsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tonny SZamieszczone przez MisiekWAWa co? na torze nie daje radyTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Gdzieś widziałem recenzja z urzytku RSa na torze... Chyba w Słomczynie.. i w wersji z TDI
Auto jest ponoc ciut za miekie na tor ale nie takie jest jego przeznaczenie w końcu.
Ponoc doskonale sie prowadzi i wiele potrafi wybaczyc...
I nie uznano ze naszczęscie że 116 tys to duzo jak na Skode
Za 116tys otrzymujemy jedną z najszybszych bagażówek na rynku i z bardzo niskim spalniem.
Osiagneli 15 l/100km na torze... w porównaniu do Leona z 1.8T który palił 30 l/100km to nic.
pzdrAdam
Komentarz
-
-
powiem tak, mam OI 130 KM i jest ona idealna dla mnie, ale zmiana na OII 140 KM to chyba słaby awans...
tymbardziej, ze w miescie na zielonym (na tzw. 1/4 mili) wygrywam z OII 2.0 TDI, nawet gdy pacjent jest bardzo nachalny, a spotykam takich dwóch często w drodze do pracy
przez chwile zastanawiałem sie nawet nad Superb, bo chciałem limuzynę, ale odradzili mi w salonie bo silnik 115 KM to max i stara technologia już, dlatego też mówie o L&K, nie mniej jednak silnik w RS zbliża mnie do trafnego wyboru...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez stysieka L&K z tym samym silnikiem co RS to nie ???
Zamieszczone przez stysieka jak bedzie z DSG to RS wymiękniesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przem1978przez chwile zastanawiałem sie nawet nad Superb, bo chciałem limuzynę, ale odradzili mi w salonie bo silnik 115 KM to max i stara technologia już
Jest spora szansa, że dojdzie wersja kombi :diabelski_usmiech
Jeżeli chodzi o 1.9TDI 115KM, może nie taka kupa jak 101PD (Passaty też miały ten silnik LOL :szeroki_usmiech ), ale raczej dla spokojniejszych użytkowników.
Komentarz
-
Komentarz