Zamieszczone przez Buba
Sterownik zamka centralnego
Zwiń
X
-
Sterownik zamka centralnego
Zakupiłem we Viakemie interfejs na USB i podłączyłem się VAG-COMem 409.1. Niby jest OK mogę podłączyć się z różnymi sterownikami, sprawdzić, czy nie ma błędów, odczytać parametry ... Problem jest w tym, że nie mogę podłączyć się do sterownika zamka centralnego (adres 35).
Nie mogę w szukajce nzaleźć informacji na ten temat, może ktoś wie czy może to być wina programu VAG-COM, interfejsu, czy powinienem zrobić coś więcej niż kliknąć przycisk z napisem "35 Central Lock", czy też problem jest w samym sterowniku?
-
-
Zamieszczone przez Paweł Ttak przy okazji, masz wersję sharevare czy zarejestrowaną
Mam wersję taką jaką zassałem z RossTecha. Przy włączaniu niektórych opcji coś pisał mi o ograniczeniach, ale się nie wgłębiałem. Ze sterownikiem zamka poprostu nie udaje się nawiązać połączenia.
Mam nadzieję, że we wtorek na spocie uda się wyłudzić od kogoś jakąś lepszą wersję
Komentarz
-
-
mi tez sie ni zglasza pod opcja 35 CENTR. LOCK ale zato bledy z zamkow moglem odczytac z opcji 46 CENTRAL CONV. wyglada na to ze sterownik do centralnego zamka jest "scalony" z modulem komfortu.
nawiasem mowiac to moje cudo to O1 z 2000r
pozdrawiampablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
35 nie dziala nawet chyba w OII na pelnym kablu.
Mozna polaczyc sie z 46 i tam mozna zczytac bledy oraz ustawic np automatyczne zamykanie zamkow po ruszeniu.
Przy automatycznym skanowaniu pisze, ze podobno moze polaczyc sie z 35, ale to chyba jakis rozbudowany bardziej niz w elegance musi byc ten modul
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMozna polaczyc sie z 46 i tam mozna zczytac bledy oraz ustawic np automatyczne zamykanie zamkow po ruszeniu.
Zamieszczone przez MaicroftPrzy automatycznym skanowaniu pisze, ze podobno moze polaczyc sie z 35, ale to chyba jakis rozbudowany bardziej niz w elegance musi byc ten modul
Komentarz
-
Komentarz