Zamieszczone przez sontario
Elegance i co wiecej ???
Zwiń
X
-
MisiekWAW, bez obrazy, dodałem IHMO i wcale nie miałe zamiaru się z nikim kłócić.
Pewnie to juz czytałeś: http://www.autogaleria.pl/auto_test/test.php?id=68 i przynajmniej autor tego artykułu się ze mną zgadzaFotel jest regulowany w każdej możliwej płaszczyźnie, a mały wolant bez zbędnych dodatków (dzięki Ci Wielki Konstruktorze za to, że nie ma w niej przycisków sterowania radiem, światłami, tempomatem, klimatyzacją, szybami z tyłu...)
Poza tym ta kierownica jest rzeczywiście tak ukształtowana, ze niełatwo byłoby wszystko tam upakować.
Bez napięć, bo nie o to przecież chodzi
Pozdr
Komentarz
-
-
Mam skodzinę od maja, nakulałem już 22 kkm, a to moje dodatki:
1. Ksenony - naprawde rewelacyjne. Powinien to być obowiązkowy zakup
2. Zestaw głośnomówiący z Bluetooth ze sterowaniem w kierownicy - nie wyobrażam sobie jazdy bez głośnomówiacego
3. Samościemniające się lusterko z automatycznymi wycieraczkami - gadżet ale bardzo przydatny.
4. Podgrzewane fotele przednie - mam to w Passacie więc wiem, że na zimę rewelka.
5. Ogrzewanie postojowe - testowałem raz. Na weselu dzieci spały w aucie i miały przyjemne ciepło. Na zimę będzie jak znalazł
6. Light asistant - bzdura. Wyłączyłem automatyczne włączenie świateł po zamknięciu bądź otworzeniu auta. Jednak ciekawe jest to, że światła mam włączone automatycznie, a podświetlenie wskaźników załącza się samo po zapadnięciu zmroku.
7. Schowek w bagażniku. Teraz podłogę mam równo z progiem bagażnika co jest istotne bo jeżdżę z ciężkim bagażem (50 kg kufer) i naprawdę ułatwia mi to załadunek i wyładunek.
8. Elastyczna, zwijana siatka grodziowa części bagażnika od części pasażerskiej. Daje mi poczucie bezpieczeństwa, że w razie czegoś... nie zabije mnie nic z bagażnika (50 kg kufer). Także to że można załadować do auta dużo aż po dach i nic nie leci na łeb.
9. Felgi Syrius 16. Nie podobały mi się standardowe.
Teraz napewno bym jeszcze dobrał:
1. Elektrycznie regulowane fotele wraz z pamięcią ustawień.
2. DSG - 6 biegów w manualu to o jeden bieg za dużo
W sumie jestem zadowolony.Octavia 2.0 BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fernandoMisiekWAW, bez obrazy, dodałem IHMO i wcale nie miałe zamiaru się z nikim kłócić.
Pewnie to juz czytałeś: http://www.autogaleria.pl/auto_test/test.php?id=68 i przynajmniej autor tego artykułu się ze mną zgadzaFotel jest regulowany w każdej możliwej płaszczyźnie, a mały wolant bez zbędnych dodatków (dzięki Ci Wielki Konstruktorze za to, że nie ma w niej przycisków sterowania radiem, światłami, tempomatem, klimatyzacją, szybami z tyłu...)
Poza tym ta kierownica jest rzeczywiście tak ukształtowana, ze niełatwo byłoby wszystko tam upakować.
Bez napięć, bo nie o to przecież chodzi
Pozdr
Teraz okreśelnie wolant tudzież ster rzeczywiście do niej pasują :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
yanooshiiik, witam...no nied jest tak pieknie jak sie zapowiadalo...po trzech dniach walki z programowaniem wielofunkcujnej kierownicy dzisiaj sie goscie poddali....i teraz nie wiemy czy kierownica ktora kupilen na allegro( nowka nie smigana) nie zostala czasem odrzucona w trakcie produkcji bo gosc ja przywiozl z Czech....czy moze musze wymienic sterownik....chociaz wg ASO ten ktory mam fabrycznie zamontowany jest ok....kierownice zostawilem u chlopakow i poczekamy az sie trafi samochod z fabryczna wielofunkcyjna kierownica . Wtedy zrobia probe to sie okaze
Co do kostow przerobki to tez nie jest rozowo....kierownica w ASO ...koszt ok. 2500 po rabacie ....na allegro dalem 400......tylko jak trza bedzie ten sterownik to koszt 650 zl + 250 zl strojenie......jak sie uporam to dam znacgachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasgachul, podjedź do krakowa na kocmyrzowską do Zbyszka Śpiewaka on jest tam elektrykiem powinien założyć ci spokojniegachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
Komentarz