Zamieszczone przez sontario
Elegance i co wiecej ???
Zwiń
X
-
MisiekWAW, bez obrazy, dodałem IHMO i wcale nie miałe zamiaru się z nikim kłócić.
Pewnie to juz czytałeś: http://www.autogaleria.pl/auto_test/test.php?id=68 i przynajmniej autor tego artykułu się ze mną zgadza:lol:Fotel jest regulowany w każdej możliwej płaszczyźnie, a mały wolant bez zbędnych dodatków (dzięki Ci Wielki Konstruktorze za to, że nie ma w niej przycisków sterowania radiem, światłami, tempomatem, klimatyzacją, szybami z tyłu...)
Poza tym ta kierownica jest rzeczywiście tak ukształtowana, ze niełatwo byłoby wszystko tam upakować.
Bez napięć, bo nie o to przecież chodzi
Pozdr
Komentarz
-
-
Mam skodzinę od maja, nakulałem już 22 kkm, a to moje dodatki:
1. Ksenony - naprawde rewelacyjne. Powinien to być obowiązkowy zakup
2. Zestaw głośnomówiący z Bluetooth ze sterowaniem w kierownicy - nie wyobrażam sobie jazdy bez głośnomówiacego
3. Samościemniające się lusterko z automatycznymi wycieraczkami - gadżet ale bardzo przydatny.
4. Podgrzewane fotele przednie - mam to w Passacie więc wiem, że na zimę rewelka.
5. Ogrzewanie postojowe - testowałem raz. Na weselu dzieci spały w aucie i miały przyjemne ciepło. Na zimę będzie jak znalazł
6. Light asistant - bzdura. Wyłączyłem automatyczne włączenie świateł po zamknięciu bądź otworzeniu auta. Jednak ciekawe jest to, że światła mam włączone automatycznie, a podświetlenie wskaźników załącza się samo po zapadnięciu zmroku.
7. Schowek w bagażniku. Teraz podłogę mam równo z progiem bagażnika co jest istotne bo jeżdżę z ciężkim bagażem (50 kg kufer) i naprawdę ułatwia mi to załadunek i wyładunek.
8. Elastyczna, zwijana siatka grodziowa części bagażnika od części pasażerskiej. Daje mi poczucie bezpieczeństwa, że w razie czegoś... nie zabije mnie nic z bagażnika (50 kg kufer). Także to że można załadować do auta dużo aż po dach i nic nie leci na łeb.
9. Felgi Syrius 16. Nie podobały mi się standardowe.
Teraz napewno bym jeszcze dobrał:
1. Elektrycznie regulowane fotele wraz z pamięcią ustawień.
2. DSG - 6 biegów w manualu to o jeden bieg za dużo
W sumie jestem zadowolony.
Octavia 2.0 BKD
Komentarz
-
-
Kierownica w RS jest przecietnie mała i akurat przyciski sterowania głośnością czy odbieraniem / odrzucaniem rozmowy IMHO moglyby się na niej znaleźć. Co do ukształtowania to zdecydowanie wolałbym zeby miała taki kształt jak ta w Leonie.Zamieszczone przez fernandoMisiekWAW, bez obrazy, dodałem IHMO i wcale nie miałe zamiaru się z nikim kłócić.
Pewnie to juz czytałeś: http://www.autogaleria.pl/auto_test/test.php?id=68 i przynajmniej autor tego artykułu się ze mną zgadza:lol:Fotel jest regulowany w każdej możliwej płaszczyźnie, a mały wolant bez zbędnych dodatków (dzięki Ci Wielki Konstruktorze za to, że nie ma w niej przycisków sterowania radiem, światłami, tempomatem, klimatyzacją, szybami z tyłu...)
Poza tym ta kierownica jest rzeczywiście tak ukształtowana, ze niełatwo byłoby wszystko tam upakować.
Bez napięć, bo nie o to przecież chodzi
Pozdr
Teraz okreśelnie wolant tudzież ster rzeczywiście do niej pasują :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
yanooshiiik, witam...no nied jest tak pieknie jak sie zapowiadalo...po trzech dniach walki z programowaniem wielofunkcujnej kierownicy dzisiaj sie goscie poddali....i teraz nie wiemy czy kierownica ktora kupilen na allegro( nowka nie smigana) nie zostala czasem odrzucona w trakcie produkcji bo gosc ja przywiozl z Czech....czy moze musze wymienic sterownik....chociaz wg ASO ten ktory mam fabrycznie zamontowany jest ok....kierownice zostawilem u chlopakow i poczekamy az sie trafi samochod z fabryczna wielofunkcyjna kierownica . Wtedy zrobia probe to sie okaze
Co do kostow przerobki to tez nie jest rozowo....kierownica w ASO ...koszt ok. 2500 po rabacie ....na allegro dalem 400......tylko jak trza bedzie ten sterownik to koszt 650 zl + 250 zl strojenie......jak sie uporam to dam znacgachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
sorki ze odswiezam.... djczas czy to sa dobre dane bo cos nie moge sie na pw doczekac???Zamieszczone przez djczasgachul, podjedź do krakowa na kocmyrzowską do Zbyszka Śpiewaka on jest tam elektrykiem powinien założyć ci spokojniegachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
Komentarz