X A N, Rozumiem,że olej też.Dla własnego bezpieczeństwa sprawdź i wymień płyn hamulcowy(nie zapomnij przepuścić świeży płyn przez siłownik sprzęgła) i sprawdż,do jakiej temperatury wytrzymuje płyn chłodniczy.
[O2] Domykanie szyb przez moduł komfortu Octavia II
Zwiń
X
-
[O2] Domykanie szyb przez moduł komfortu Octavia II
Witam,
W swojej Octavii II posiadam moduł komfortu 1K0 959 433 AK,
Czy wie ktoś co trzeba zmienić w długim kodowani, żeby moduł komfortu
domykał szyby po zamknięciu z pilota. (Nie chodzi o trzymanie przycisku w trakcie zamykania). Wiem, że jest taka możliwość i napewno dotyczy to samego kodowania modułu.
Proszę o wszelką pomoc w tym temacie.
PozdrawiamPozdrawiam
-
-
Potrzebuje kodowanie modułu komfortu (dotyczące domykania szyb dla Octavii II)
Ty podałeś kodowanie licznika z kontrolką nie zapiętego pasa.
Pozdrawiam
[ Dodano: Nie 21 Paź, 07 15:20 ]
Czy jest ktoś, kto miałby zaprogramowane domykanie szyb po zamknięciu w Octavii II i mógłby podać mi swoje kodowanie ???Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Mam ten sam modul i alarm jakis META i w serwisie dołożyli mi jakis układ i działa jak powinno czyli zamykanie szyb bez trzymania przycisku i po kłopocie .Ten serwis to PLICHTA.Ceny nie podaje bo nie pamietam ale nie było drogo.Zapomniałem dodać ,że niestety nie można tego modułu komfortu przeprogramować.
Komentarz
-
-
shado, jakbys kiedys mial dostep do Vasa i mogl spisac kodowanie to bede wdzieczny, w Lcode podpowiada w module komfortu ze jest opcja "automatyczne zamykanie"
ale nie wiadomo czy to jest to, a majac kodowanie z towjego modulu komfortu mozna by to sprawdzic a zapewn bylo by to pomocen dla reszty klubowiczow.
WESOLYCH SWIAT !!
Komentarz
-
-
Czesc,
Masz Maxi Dot , bo tam mozna to ustawic , bynajmniej ja sobie tak ustawilem.
Calkiem fajne , ale jak zapomnisz zamknac szyb i np zacznie padac desz to wtedy mamy klopot z woda w aucie, dlatego auto zaykanie jest fajnym idogodnieniem.
Dziwi mnie tylko ze nie ustawiaja / twierdza ze sie nie da ze wzgledu bezpieczenstwa jak szyby sa zabezpieczone przed przypadkowym przeciarzeniem ( reka lub inna czesc ciala).
Ale coz pewo to wymagania z E, wiec Skoda sie musi tego trzymac.
Komentarz
-
-
Z tego co się orientuję ciężko jest ustawić domykanie szyb przy zamykaniu samochodu z pilota, a już chyba napewno nie ma możliwości zaprogramowania tej opcji z Maxi-Dota, funkcja automatycznego zamykania i otwierania, dotyczy blokowania i odblokowania drzwi przed otwarciem z zewnątrz po przekroczeniu 15 km/h i odblokowaniu ich po wyjęciu kluczyka ze stacyjki
Komentarz
-
Komentarz