Zamieszczone przez Zoltar
kupiłem oktavie ale
Zwiń
X
-
Andja...nie kazdy kupuje diesla zeby b.duzo jezdzic jak piszesz.
Ja kupuje diesle bo mi sie nimi dobrze jezdzi.
Moja [O1] 1.9 TDI AGR jak ja sprzedawalem miala 5 lat i przebieg 75 000 km.
pozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez ZoltarNie lej żadnego Motula jeśli chesz zmieniać olej co 15 kkm
Komentarz
-
-
Też jestem za tym, żeby takich gości ścigać i karać. Cofanie liczników jest niestety nagminne. Szczegónie octavie w dieslu, które są popularnymi autami slużbowymi i pokonują rocznie 50 tys, i więcej mają później cofane liczniki. Każdy kto kupuje diesla tylko po to, żeby przejżdżać 10-15 tys. km/rok albo nie patrzy na koszty zakpu, albo się pomylil w przeliczeniach.... ale takich jest b. niewielu
Komentarz
-
-
Mam podobny charakter. Z jednej strony warto byłoby oszusta przetrzepać, ale to jeżdżenie po sądach, jakieś groźby z jego strony... po co to wszystko....
Zamieszczone przez tommo30Każdy kto kupuje diesla tylko po to, żeby przejżdżać 10-15 tys. km/rok albo nie patrzy na koszty zakpu, albo się pomylil w przeliczeniach.... ale takich jest b. niewieluPerfee
149 KM / 313 Nm by Masters Tuning
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tommo30Każdy kto kupuje diesla tylko po to, żeby przejżdżać 10-15 tys. km/rok albo nie patrzy na koszty zakpu, albo się pomylil w przeliczeniach.... ale takich jest b. niewielu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomalnasz kolega henio też dopiero po zakupie dowiedział się że jego samochód ma prawie drugie tyle.Któryś kolega na forum powiedział że nie czipuje auta bo potem i tak ciągle będzie mu mało mocy i tak robi się ze mną ,już te 120KM przymało :| Teraz mam 195tys ale logicznie myśląc to ok 300tys i ciągle coś moduje :szeroki_usmiech raz zmieniam hamulce na tarczowe teraz przód i tył na poliftową od rs , wirusa i wszystko dla NIEJ :wink: także przebieg mnie nie przestraszył.
Komentarz
-
Komentarz