Zamieszczone przez Zoltar
kupiłem oktavie ale
Zwiń
X
-
Andja...nie kazdy kupuje diesla zeby b.duzo jezdzic jak piszesz.
Ja kupuje diesle bo mi sie nimi dobrze jezdzi.
Moja [O1] 1.9 TDI AGR jak ja sprzedawalem miala 5 lat i przebieg 75 000 km.
pozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Nie tyle o cene, a o wlasciwosci. Motul trzyma swoje wysokie parametry przez 5-6tys km, pozniej jest jak zwykly olej. (wiec jest sens ?)Zamieszczone przez SamiecTo jak by zalal motula, to nie moze zmieniac oleju co 15kkm ? :roll:Zamieszczone przez ZoltarNie lej żadnego Motula jeśli chesz zmieniać olej co 15 kkm
Komentarz
-
-
Też jestem za tym, żeby takich gości ścigać i karać. Cofanie liczników jest niestety nagminne. Szczegónie octavie w dieslu, które są popularnymi autami slużbowymi i pokonują rocznie 50 tys, i więcej mają później cofane liczniki. Każdy kto kupuje diesla tylko po to, żeby przejżdżać 10-15 tys. km/rok albo nie patrzy na koszty zakpu, albo się pomylil w przeliczeniach.... ale takich jest b. niewielu
Komentarz
-
-
Mam podobny charakter. Z jednej strony warto byłoby oszusta przetrzepać, ale to jeżdżenie po sądach, jakieś groźby z jego strony... po co to wszystko....
Ja mam diesla, bo go lubię ;-) Lubię ten dźwięk, to jak się auto zbiera, to jaki ma przebieg na jednym baku... Musiałem za to wszystko zapłacić przy zakupie. Tak to jest...Zamieszczone przez tommo30Każdy kto kupuje diesla tylko po to, żeby przejżdżać 10-15 tys. km/rok albo nie patrzy na koszty zakpu, albo się pomylil w przeliczeniach.... ale takich jest b. niewielu
Perfee
149 KM / 313 Nm by Masters Tuning
Komentarz
-
-
No niestety nie mogę się z Toba zgodzić, bo jak szukałem Octavki, a byłem raczej zainteresowany dieslem choć nie wykluczałem też benzyny to cena dobrze wyposażonej benzyny była juz podobna do ceny diesla!!!! Różnica w cenie była duża przy "gołych" benzynach, bo diesle zazwyczaj są lepiej wyposażone. Ja robię rocznie około 20kkm i z każdym przejechanym kilometrem uświadamiam sobie, że moje przeliczenia były dobre!!!!Zamieszczone przez tommo30Każdy kto kupuje diesla tylko po to, żeby przejżdżać 10-15 tys. km/rok albo nie patrzy na koszty zakpu, albo się pomylil w przeliczeniach.... ale takich jest b. niewielu
Komentarz
-
-
I przez to musiałem załozyć wątek o tym i pic, i co najgorsze rozpijać innych :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech .A tak na serio to narazie auto osto poganiam, w sumie jak jadę po bułki to nie ma mnie 60 min :diabelski_usmiech , bo trzeba silnik zagrzać i kilka autek wyprzedzićZamieszczone przez Ziomalnasz kolega henio też dopiero po zakupie dowiedział się że jego samochód ma prawie drugie tyle
.Któryś kolega na forum powiedział że nie czipuje auta bo potem i tak ciągle będzie mu mało mocy i tak robi się ze mną ,już te 120KM przymało :| Teraz mam 195tys ale logicznie myśląc to ok 300tys i ciągle coś moduje :szeroki_usmiech raz zmieniam hamulce na tarczowe teraz przód i tył na poliftową od rs , wirusa i wszystko dla NIEJ :wink: także przebieg mnie nie przestraszył.
Komentarz
-
:yay:
Komentarz