Zamieszczone przez magart
Dobry serwis Skody
Zwiń
X
-
najder, najlepiej uderz do Sunny'ego na Obornicką
A poza tym zapraszamy na Noworoczny spot Poznański we wtorek 08.01.2008 godz. 20.00 Hotel Orange ul. Poznańska 14a Przeźmierowo przy stacji Shell
Więcej info na ten temat w tym temacie: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...t=3138&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez esjotNa Ślasku Auto Centrum Z. Kierat Tychy Begonii 12
:diabelski_usmiechAudi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
-
A co myślicie o Noma Auto w Tarnowskich Górach ?
Uszczęśliwiłem ich swoim autkiem w samą wigilę - znienacka rozładowal się akumulator, co było spowodowane będami w oprogramowaniu radia Audience, co spowodowało swoistą rekcję łańcuchową.
Jak zgłosiłem się u nich o 8.00, to okoo 11.00 miałem auto zrobione - wliczając to wpychanie z parkingu do hali i sprawdzenie calej elektryki.Jarecki
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jarek_wtA co myślicie o Noma Auto w Tarnowskich Górach ?
Uszczęśliwiłem ich swoim autkiem w samą wigilę - znienacka rozładowal się akumulator, co było spowodowane będami w oprogramowaniu radia Audience, co spowodowało swoistą rekcję łańcuchową.
Jak zgłosiłem się u nich o 8.00, to okoo 11.00 miałem auto zrobione - wliczając to wpychanie z parkingu do hali i sprawdzenie calej elektryki.Octa&Focus driver.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez expatZamieszczone przez jarek_wtA co myślicie o Noma Auto w Tarnowskich Górach ?
Jak zgłosiłem się u nich o 8.00, to okoo 11.00 miałem auto zrobione - wliczając to wpychanie z parkingu do hali i sprawdzenie calej elektryki.
Serwis stwierdził że w orogramowaniu radia jest usterka obajwiająca się przedewszytskim nadmiernym poborem prądu w stanie spoczynku. Dodatkowe objawy (przynjamniej u mnie) to nagłe losowe zapalenie się światel "stop" przy całkowice wyłączonym i zamkniętym samochodzie (sic!), co w rezultacie doprowadziło do wyładowania akumlatora. Po wgraniu nowego softu jest wszystko OK. POnieważ nie była to usterka mogąca bezpośrednio zagrozić bezpieczeństwo użytkownika, to SAP nie wzywał na akcję naprawczą, lecz wydał zalecenie sprawdzenia i aktualizacji oprogramowania w ramach okresowych przegląów.
pozdrawiamJarecki
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez najderwitam
Podobne pytanie ale dotyczace Poznania lub okolic. Bylbym wdzieczny za namiary na kogos kto moglby mi zwiekszyc dawke rozruchowa paliwa (auto slabo pali jak sie rozgrzeje, na zinmo od reki)
z gory dziekuje
Oleju wlali mi 2 mm ponad stan, wielu czynności przewidzianych w przeglądzie wcale nie zrobili.
Reklamowałem opony(nieskutecznie) to mi tak zbieżność przestawili, że auto znosiło na lewo.
Następne przeglądy robiłem w Grodzisku Wkpl. w Grokomie obecnie Krotoski-Cichy.
Nawet nie musiałem mówić o problemie zbieżności sami w ramach przeglądu to wykryli mimo ,że przegląd tego nie obejmował, wyregulowali i po kłopocie.
Ceny zdecydowanie niższe, fachowość wysoka i co najważniejsze można cały czas przebywać na warsztacie, rozmawiać, pytać i nie traktują cię jak natręta, żadnych tajemnic nie robią co chcesz wiedzieć powiedzą, pokażą.
Pozdrawiam Jacek
Komentarz
-
-
Trochę po czasie ale odradzam serwis Śliwka w Zabrzu. Goscie nie mają pojecia o niczym ponad wymiane oleju. dodatkowo naciągają klientów. Mnie "fachowiec" z serwisu, szumnie zwany doradca chciał naciągnąć na wymianę chłodnicy klimy, mówiąc, że jest uszkodzona przez kamień (octavia na gwarancji). Okazało się (w innym serwisie), że puścił spaw. Czyli gwarancja obowiazuje! Proponowany koszt naprawy to ok. 2000pln. Omijajcie ich z daleka!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez luk1923Trochę po czasie ale odradzam serwis Śliwka w Zabrzu. Goscie nie mają pojecia o niczym ponad wymiane oleju. dodatkowo naciągają klientów. Mnie "fachowiec" z serwisu, szumnie zwany doradca chciał naciągnąć na wymianę chłodnicy klimy, mówiąc, że jest uszkodzona przez kamień (octavia na gwarancji). Okazało się (w innym serwisie), że puścił spaw. Czyli gwarancja obowiazuje! Proponowany koszt naprawy to ok. 2000pln. Omijajcie ich z daleka!!!!!
Śliwka ma w nosie indywidalnych, zajmuje sie flotami im daje faktury... których zapewne nawet nie analizują zasdności
Podaj moze oficjalnie gdzie ktoś zadał sobie troche trudu aby.... powiedzieć ze przyczyna z produkcji a nie eksploatacji.OI Combi 1.6 LPG BFQ
Komentarz
-
-
chyba nie ma takich :-)
Kiedyś na forum polecano Emidę w Rudzie Śl - byłem tam tylko raz na przglądzie, więc nie będę zabierał głosu. Od Śliwki K-ce właśnie wróciłem - po tym jak zobaczyłem iż założyli mi na blachach swoje reklamy bez pytania (dla mnie to mega chamówa) więcej do nich nie pojadę....
Komentarz
-
-
esensja, mi tak samo zrobili z blachami w GANINEX Katowice, miałem blachy z Interauto (wiadomo Danielcio). Na przeglądzie po 30 kkm na fakturze miałem 4,8 litra oleju, a podobno wchodzi 4,6. Klima po pełnym przeglądzie śmierdziała po tygodniu...(z poprzednim autem smród pojawiał się dopiero na zimę) I za każdym razem na zleceniu było coś nie tak, a to moje dane, a to adres zły, a to mi opisali wersję family... było tego więcejPisał Sebastian
Komentarz
-
-
Dobry serwis Skody
Naprawiłem klimatyzację w serwisie autoryzowanym Peugeot Lubos w Bytomiu za 1/3 ceny. Jak jeździłem Peugeotami to serwisowałem tam swoje auta. Nie ma pięknych hal ale serwis solidny.
Może dałoby się jeszcze taniej ale nie lubię ryzykować w niesprawdzonych serwisach.
[ Dodano: Pon 25 Cze, 12 22:15 ]
Może ktoś poleci jakiś serwis na Śląsku? Mam autko na gwarancji, flotowe ale szanuję jak swoje i nie cierpię jak ktoś próbuje mnie naciągnąć.
Komentarz
-
-
Ex-Groblewski w Sopocie - mam skany faktur z okresu jak moja O2 BXE przechodziła tam 2 przeglądy - jako auto flotowe (moja firma miała ok. 30 szt. i była stałym klientem - co 3 lata nowe autka). I co? I w materiałach mamy na obu przeglądach 4.7 litra oleju. Zaręczam, że tego dodatkowego prawie litra w bagażniku nie znalazłem... Tymczasem checklista serwisowa, którą od nich wydębiłem, mówiła o zalaniu 3.8 litra oleju, co jest zgodne z tym, co Koledzy od BXE opisują na forum. Jak pojechałem do nich z własnym olejem, już po wykupieniu auta, to nagle 4 litry wystarczyły do zalania pod kreskę.
A i mnie przy okazji wymienili listwy reklamowe na blachach - bez pytania - (bo serwis zmienił w międzyczasie właściciela i nazwę na Lellek), co mnie z lekka wkurzyło.
M.666 4U
Komentarz
-
Komentarz