Zamieszczone przez markowski
AWARIA TDI - AHF 110 KM
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez markowskiw kwestii technicznej - piszesz zeby zdjac dolot - da rade zrobic to golymi rekami ?
Czy da radę to zrobić gołymi rękami... kolega wyrwał filtr z przewodami i klemę z akumulatora więc i z tą gumową rurą pewnie by sobie poradził.
Zamieszczone przez markowskinie ryzykuje sie jakiegoś poparzenia - typu nie chlupnie mega goracym olejem z rury ?
Zamieszczone przez markowskipamietam tez ze ktos opisywal jak zatrzymac silnik przytrzymujac wajche jakiegos elektrozaworu zamykajacego dolot - kojarzysz moze o co chodzi ?
Zamieszczone przez plebanmoim zdaniem na najwyższymNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawanie będę się kłócił ale tak jak napisałem wcześniej, wątpie aby sprzęgło się nie poślizgnęło . Sam spróbowałbym na drugim lub na trzecim biegu tak aby nie rozpierniczyć czegoś jeszcze
Mozna tez sprobowac zdusić silnik hamulcem, bez wciskania sprzęgła - jeszcze jadąc.
Ale tak czy inaczej, to pomaga jak umarlemu kadzidło. Jak silnik zasie olej, to w zasadzie jest na smietnik. :twisted:TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSAle tak czy inaczej, to pomaga jak umarlemu kadzidło. Jak silnik zasie olej, to w zasadzie jest na smietnik. :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroZamieszczone przez MiKruSAle tak czy inaczej, to pomaga jak umarlemu kadzidło. Jak silnik zasie olej, to w zasadzie jest na smietnik. :twisted:TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSAle zassał olej do silnika czy do wydechu?
Zaczely wariowac obroty / kopcilo za nim na maxa na czarno ( wniosek jak dla mnie, ze silnik chyba zassal i spalil caly olej ) / pozniej normalnie zgasl. Nie dalo sie go juz ponownie uruchomic ... ( nie wiem czemu debile probowali silnik bez oleju wlaczyc ... )Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSJesli tak, to jest to ta sama sytuacja co tu u kolegi.
Nie ma czego zbierać.
No to szkoda serducha. To juz bedzie chyba 4te w przeciagu 2 miesiacy, o ktorym slyszalem :roll:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
ech... tak to jest moi drodzy.
ja wczesniej tez słyszałem o takich przypadkach, ale nie myślałem ze mi sie to zdarzy.
Zwłaszcza ze moja turbinka wydawała się byc w super stanie.
Nie gwizdała, długo nie lapałem notlaufów, było w moim odczuciu wszystko ok.
Ale jak sie okazało w rzeczywistości nie było :/
I teraz lipa ...Rodzinne Combi by Ali
Na początku był BIG BANG... a potem zrodziła sie moja Skoda...
AHF+ASV+AWX+ASZ+IVECO+0.230+MG+ALI...
Polerowana "czapka" od środka ... :-P
Komentarz
-
Komentarz