Ths, U mnie od tygodnia świecą i mam nadzieje że będą jeszcze dłużej świecić Wcześniej miałem Philipsy SilverSton+30% od 3 lat i do tej pory świecą ale w innym autku już
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
okazało się ze teść ma w ibize te swieczki i dają rade od miesiąca
Testował je w drodze do mnie 450km w nocy i opinia jego - rewelka jak na "długich"
Zobaczymy ile mu wytrzymają
ale pewnie zafunduje sobie tą odrobinę luksusu
Ths, żarówki są boskie i warte swoich piniędzy miałem okazje je przetestować wczoraj na trasie Chełm Śląski-Skierniewice ok 250km )) i są po prostu super :!:
zgadzam sie po przeczytaniu waszych wypowiedzi dalem sie skusic i zalozylem je w piatek. za mna trasa olsztyn-lodz w sobote przed switem i lodz-olsztyn dzis po zmierzchu. odczucia? rewelacja!! zarowki swieca praktycznie na bialo i bardzo fajnie wszystko widac a w porownaiu z seryjnymi ktore mialem juz 2 lata to po prostu niebo a ziemia. nawet moj brat ktory na codzien jezdzi na ksenonach byl pod wrazeniem i mowil ze nie spodziewal sie ze bedzie tak ladnie.
jednym slowem nie ma co sie zastanawiac tylko do sklepu i poprawiamy sobie komfort i bezpieczenstwo jazdy.
mam tylko nadzieje ze z rok wytrzymaja
mam je od ok miesiąca zrobiły już 6tyś i jak na razie świecą super, jestem z nich bardzo zadowolony. Nawet jak będą świecić 3 miesiące to kupie znowu te same.
O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Witam wszystkich!
jestem nowym posiadaczem octavii-nie zdążyłem jeszcze dorwać odpowiedniej książki-znalazłem jedynie do wersji przed liftingiem,ale nie wiem czy tam też były te same typy żarówek-oczywiście też nie podoba mi się oświetlenie standardowe i chcę je wymienić..Mam reflektory poliftingowe z halogenami-przed liftingiem h4 to drogowe i mijania a h3 halogen-czy coś się zmieniło czy mogę spokojnie zamawiać 2 takie i 2 takie?
Mam reflektory poliftingowe z halogenami-przed liftingiem h4 to drogowe i mijania a h3 halogen-czy coś się zmieniło czy mogę spokojnie zamawiać 2 takie i 2 takie?
nic sie nie zmienilo
dopiero w O2 mijania na H7
rozpiske masz w tym temacie na 3ciej podstronie
President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
[ Dodano: Pią 22 Lut, 08 20:39 ]
aha!powiedzcie mi jeszcze jakiego typu są postojówki bo jestem totalnym laikiem i nie chcę źle zamówić.-mam nadzieję,że więcej żarówek już w kloszu niema..
Pozdrawiam!
[ Dodano: Sob 23 Lut, 08 20:23 ]
ok już znalazłem w5w.jeszcze raz dzięki!
No i po zarówkach wytrzymały jakieś 4 tys około czterech miesięcy co prawda świecą świetnie ale orginały miałem od nowości 3.5 roku. Mam pytanie czy na żarówkach macie jakieś oznaczenie osram moje nie mają choć były opakowane w orginalnym plastikowym dwupaku. Zauważyłem jeszcze że przy stykach powstał ciemny nalot a przy orginałach tego nie było ,znalazłem na półce. Pozdrawiam.....
robos, padły obie czy jedna?
4 tys to rzeczywiście niewiele. Co prawda na opakowaniu są takie dwa zegareczki sugerujące czas żywotności jako połowę czasu standardowych ale 4 tys to zdecydowanie za mało. Czy innym użytkownikom też tak padają? Może po prostu trafiłeś pechowo? Ja mam od mniej więcej 2 tygodni więc oprócz niezłego światła nie mam innych wrażeń.
Też prosiłbym o inne opinie o żywotności. Ja się wciąż waham, szczególnie, że mam światła mijania na stałe - więc za każdym razem zapalam auto z już włączonymi, no i generalnie kilkukrotnie częściej są włączane / wyłączane (wraz z zapłonem). To chyba wydatnie skraca życie każdych żarówek, a szczególnie takich "wysilonych".
U mnie już myknięte 4.5kkm i dalej ostro świecą oby jak najdłużej wytrzymały :szeroki_usmiech. I tak jak kolega pisał babar, niema mowy o powrocie do zwykłych :!:
Padła jedna . Dzisiaj się im bardziej prztjrzałem i widać słabe oznaczenia firmy.Widziałem dzisiaj na allegro osramy pakowane nie w dwupaku ale pojedyńczo w takich przeżroczystych opakowanjach sprzedawca zapewniał że to orginały niemieckie.Tak jak koledzy uwarzam że są świetne ale....
[ Dodano: Czw 20 Mar, 08 21:19 ]
Padła jedna . Dzisiaj się im bardziej prztjrzałem i widać słabe oznaczenia firmy.Widziałem dzisiaj na allegro osramy pakowane nie w dwupaku ale pojedyńczo w takich przeżroczystych opakowanjach sprzedawca zapewniał że to orginały niemieckie.Tak jak koledzy uwarzam że są świetne ale....
Komentarz