Ths, U mnie od tygodnia świecą i mam nadzieje że będą jeszcze dłużej świecić Wcześniej miałem Philipsy SilverSton+30% od 3 lat i do tej pory świecą ale w innym autku już
OSRAM NIGHT BREAKER
Zwiń
X
-
zgadzam sie po przeczytaniu waszych wypowiedzi dalem sie skusic i zalozylem je w piatek. za mna trasa olsztyn-lodz w sobote przed switem i lodz-olsztyn dzis po zmierzchu. odczucia? rewelacja!! zarowki swieca praktycznie na bialo i bardzo fajnie wszystko widac a w porownaiu z seryjnymi ktore mialem juz 2 lata to po prostu niebo a ziemia. nawet moj brat ktory na codzien jezdzi na ksenonach byl pod wrazeniem i mowil ze nie spodziewal sie ze bedzie tak ladnie.
jednym slowem nie ma co sie zastanawiac tylko do sklepu i poprawiamy sobie komfort i bezpieczenstwo jazdy.
mam tylko nadzieje ze z rok wytrzymaja120,4hp/258Nm made by MT
Komentarz
-
-
mam je od ok miesiąca zrobiły już 6tyś i jak na razie świecą super, jestem z nich bardzo zadowolony. Nawet jak będą świecić 3 miesiące to kupie znowu te same.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
intercars
H4 -> ok 26zl
H7 ok 30zl
[ Dodano: Czw 21 Lut, 08 07:33 ]
Warszawa - Górczewska
ul. Górczewska 228
Warszawa
ul. Annopol 4a
Warszawa - 11 Listopada
ul. 11 Listopada 50
Warszawa
ul. Materii 6
Warszawa - Chełmżyńska
ul. Chełmżyńska 1
Warszawa - Waryńskiego
ul. Waryńskiego 8
Warszawa - Powsińska
ul. Powsińska 64
Warszawa
ul. Surowieckiego 12
Warszawa - Dorodna
ul. Dorodna 33President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
Witam wszystkich!
jestem nowym posiadaczem octavii-nie zdążyłem jeszcze dorwać odpowiedniej książki-znalazłem jedynie do wersji przed liftingiem,ale nie wiem czy tam też były te same typy żarówek-oczywiście też nie podoba mi się oświetlenie standardowe i chcę je wymienić..Mam reflektory poliftingowe z halogenami-przed liftingiem h4 to drogowe i mijania a h3 halogen-czy coś się zmieniło czy mogę spokojnie zamawiać 2 takie i 2 takie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez caprimanMam reflektory poliftingowe z halogenami-przed liftingiem h4 to drogowe i mijania a h3 halogen-czy coś się zmieniło czy mogę spokojnie zamawiać 2 takie i 2 takie?
dopiero w O2 mijania na H7
rozpiske masz w tym temacie na 3ciej podstroniePresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
No i po zarówkach wytrzymały jakieś 4 tys około czterech miesięcy co prawda świecą świetnie ale orginały miałem od nowości 3.5 roku. Mam pytanie czy na żarówkach macie jakieś oznaczenie osram moje nie mają choć były opakowane w orginalnym plastikowym dwupaku. Zauważyłem jeszcze że przy stykach powstał ciemny nalot a przy orginałach tego nie było ,znalazłem na półce. Pozdrawiam.....
Komentarz
-
-
robos, padły obie czy jedna?
4 tys to rzeczywiście niewiele. Co prawda na opakowaniu są takie dwa zegareczki sugerujące czas żywotności jako połowę czasu standardowych ale 4 tys to zdecydowanie za mało. Czy innym użytkownikom też tak padają? Może po prostu trafiłeś pechowo? Ja mam od mniej więcej 2 tygodni więc oprócz niezłego światła nie mam innych wrażeń.Była: O1 1.6 MPI
Jest: O3 1.2 TSI
Komentarz
-
-
Też prosiłbym o inne opinie o żywotności. Ja się wciąż waham, szczególnie, że mam światła mijania na stałe - więc za każdym razem zapalam auto z już włączonymi, no i generalnie kilkukrotnie częściej są włączane / wyłączane (wraz z zapłonem). To chyba wydatnie skraca życie każdych żarówek, a szczególnie takich "wysilonych".
Komentarz
-
-
Ja mam miesiąc i 2000Km. Nie wrócę już do normalnych żarówek :diabelski_usmiechhttp://www.obslugaimprez.com/
Nagłośnienie, Oświetlenie, Konferencje, Koncerty, Bankiety, Multimedia
Komentarz
-
-
Padła jedna . Dzisiaj się im bardziej prztjrzałem i widać słabe oznaczenia firmy.Widziałem dzisiaj na allegro osramy pakowane nie w dwupaku ale pojedyńczo w takich przeżroczystych opakowanjach sprzedawca zapewniał że to orginały niemieckie.Tak jak koledzy uwarzam że są świetne ale....
[ Dodano: Czw 20 Mar, 08 21:19 ]
Padła jedna . Dzisiaj się im bardziej prztjrzałem i widać słabe oznaczenia firmy.Widziałem dzisiaj na allegro osramy pakowane nie w dwupaku ale pojedyńczo w takich przeżroczystych opakowanjach sprzedawca zapewniał że to orginały niemieckie.Tak jak koledzy uwarzam że są świetne ale....
Komentarz
-
Komentarz