Kurde...ostro
Podwyższenie zawieszenia w Octavi I combi
Zwiń
X
-
Podwyższenie zawieszenia w Octavi I combi
Witam Was
Mam pytanie - czy ktoś z Was starał się by podwyższyć zawieszenie w Octavi I Combi diesel.
Chcemy zrobić coś wyżej niż daje pakiet na bezdroża.
Pozdrawiam i czekam na każde info. Dzięki."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALIoraz E 30
www.dynosoft.pl
-
-
Trzeba by bylo dotoczyc nad talerzyk od fabrycznego pakietu na bezdroza takie tulejki jak normalnie wklada sie do seryjnego zawiasu, zeby go podniesc. Z tylu to samo, tyle ze pod sprezyne. Problem moze byc jedynie z tylu jesli chodzi o dlugosc amora.
Z tego co pamietam cos w tym temacie ma zdzialane Masmo
Komentarz
-
-
Thx za szybką wstępną odpowiedź, Octa nie daje rady na seryjnym zawieszeniu pomykac po kamieniołomach, nie moja oczywiścieWięc mod się szykuje
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Paweł Tja nie kładłem talerzyków pod tylne sprężyny, tylko trochę je wydłużyłem około 5cm, potrzebuję czasem coś ciężkiego przewieźć. trochę bardziej buja na zakrętach."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Sa firmy, gdzie oddajesz sprezyny do ponownego hartowania. Sa podgrzewane, rozciagane, a potem spowrotem schladzane. Daja gwarancje, na to ze nie peknie, wiec nie ma problemu. Przy okazji, mozna je zrobic tez tak, ze sa odpowiednio sztywniejsze, tylko nie wiem czy to z seryjnej sprezyny jest do uzyskania.
Komentarz
-
-
Ok, dzięki za info, widzę, ze jest z tym troche załatwiania, a nas interesuje gotowy zestaw"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftSa firmy, gdzie oddajesz sprezyny do ponownego hartowania. Sa podgrzewane, rozciagane, a potem spowrotem schladzane. Daja gwarancje, na to ze nie peknie, wiec nie ma problemu. Przy okazji, mozna je zrobic tez tak, ze sa odpowiednio sztywniejsze, tylko nie wiem czy to z seryjnej sprezyny jest do uzyskaniaTDI ASV 140KM 300Nm
Komentarz
-
-
Na seryjnych amortyzatorach ???"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftSa firmy, gdzie oddajesz sprezyny do ponownego hartowania. Sa podgrzewane, rozciagane, a potem spowrotem schladzane. Daja gwarancje, na to ze nie peknie, wiec nie ma problemu. Przy okazji, mozna je zrobic tez tak, ze sa odpowiednio sztywniejsze, tylko nie wiem czy to z seryjnej sprezyny jest do uzyskania.
Hm.... to by bylo ciekawe, kiedys szukalem wlasnie twardszych springow nie obnizajacych, wiec moze to by byl sposob.
Komentarz
-
-
Dzięki za wszystkie podpowiedzi, pozdrawiam."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
Komentarz