Zamieszczone przez Big
[O2] 02 Clasic czy Suzuki SX4
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BigNo umknęło Ci umkęło i to sporo
ale szczerze mówiąc twój wybór tez jest dla mnie z kosmosu (słaby motorek), wniosek z tego taki, że kierujemy się wszyscy zupełnie innymi priorytetami i raczej nie dojdziemy do porozumienia
no i dobrze, bo jakby wszyscy jeździli ceedami 1,4 to byłoby strasznie nudnosaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaale szczerze mówiąc twój wybór tez jest dla mnie z kosmosu (słaby motorek), wniosek z tego taki, że kierujemy się wszyscy zupełnie innymi priorytetami i raczej nie dojdziemy do porozumieniaJa wolałem lepszy wypas ze słabszym silnikiem inny bedzie wolał odwrotnie. Dlatego wszedzie pisze że JA BYM WYBRAŁ tak a tak będąc na czyimś miejscu. A to co wybierze autor watku to jego sprawa, bo i jego pieniadze. Ja tylko poddałem pod rozwagę jeszcze inną opcje niz On zakłądał na początku.
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAJezeli slaby silnik, brak klimy, radia i paru jeszcze rzeczy nazywasz komfortem, to luznasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Jako autor wątku dziękuję za takie zainterresowanie. Ale jeszcze bardziej namieszaliście mi w głowiei zgadzam się z wieloma wypowiedziami. Dziśiaj byłem w salonienie Nissana może Tida za 49.900 silnik 1,6 wiem że to inny segment.- jak już musi być japanese za tę kwotę, bierz faktycznie tego SX4 sedana ....
P.S. Na twoim miejscu poważnie pomyślał bym o skodzinie i ofercie djczasa ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasBig, a wiesz kiedy masz te 109 koni do dyspozycji powiem ci na odcięciunasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasJabar1975, nie tu chodzi bardziej o elastyczność przy 1.6 masz większy moment
i spalanie
pomijajac gust i oczywisty plus O2 jakim jest przestrzen oferowana wewnatrz to:
SX4 ma duzo lepszy zawias, a umieszczony pod czerwonym polem na obrotomierzu maks moment obrotowy zapewnia zdecydowanie lepsze doznania w jezdzie niz 1.6 w O2 kosztem nizszego zuzycia paliwa.
Mysle ze sa ludzie ktorzy nie maja jedynego priorytetu aby miec jak najtanszy (po przeliczeniu) litr pojemnosci bagaznika.
BTW SX4 w sedanie jest brzydkie :twisted:
ps jezdzilem Tilda - a wlasciwie Versa (bo to w stanach bylo) z silnikiem 1,6 i automatem - to nawet niezle jezdzilo (tzn bez szalenstw ale sie rozpedzalo), palilo okolo 10l mialo raczej marne plastiki w srodku, za to dosc duzo miejsca. Wygladu nie bede opisywal bo oprocz znaczka z tylu niczym sie nie roznil od EU spec - czyli ladne inaczej :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz