To na koniec OT powiem że koło Radkowic mam sklep.. W Nowinach.. może przejeżdzałeś.. jak ojciec byl akurat tam to czeszka stała przed :diabelski_usmiech
Piękne felgi, mocne i wytrwałe, przejechałem na nich już z 50 kkm, i na ten sezon zero prostowania , dobry wybór kolego :wink:
Wczorajsze omijanie wypadku w drodze na Kielce potwierdziło że 16 w naszym przypadku czyli braci Pe to był dobry wybór, totalne bezdroża i dziura na dziurze oraz szutry. Jak na razie prostowanie nie było konieczne.
Pozdrawiam i zamawiaj cosmodisc :lol: :lol: ehheehheeh.
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30 www.dynosoft.pl
We wrocku jadac karmelkowa lub borowska to tylko trzymasz kierownice wyboru nie ma zbierasz wszytskie dziury. Ale jak ktos malo jezdzi to 17 jak najbardziej.
nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
Jak w temacie
jako że sie ociepliło i musiałem now egumy letnie kupić to zakupiłem też nowe fele
i taki zetaw sobie zapodałem 17" ATS Aquila plus opony Nokian Z 205/50R17
nie chce zakladac nowego tematu, wiec podepne sie tutaj
u mnie bajka podobna, ino opony to Falken FK-452 225/45/17 :diabelski_usmiech
To chłopaki zamiast na spoty OCP będziecie niedlugo jeździć na spoty ATS AQUILLA CLUB narazie dajecie rade ja jak zrobie foti to tez wstawie nowe buty octy ale nie wiem czy nie bedzie lipy bo to 15" :P
To chłopaki zamiast na spoty OCP będziecie niedlugo jeździć na spoty ATS AQUILLA CLUB narazie dajecie rade ja jak zrobie foti to tez wstawie nowe buty octy ale nie wiem czy nie bedzie lipy bo to 15" :P
nie przesadzaj 15'' tez jest OK
ma byc wlasciwie dla wlasciciela i juz
Ja uważam że są SUPER , ale mogłeś wziąć te przyciemniane :wink: to takie moje zdanie.
Mój serdeczny przyjaciel miał takie w Tojce Corolce, tak jak na fotce.
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Ja mam mieć nowe buty już założone jutro popołudniu - nie mogę się doczekać
a swoją drogą ATT jest z Częstochowy - ja jednak poszedłem w Enzo V czyli pięć grubych łap w każdej feli - pochwalę się jutro
Ja mam mieć nowe buty już założone jutro popołudniu - nie mogę się doczekać
a swoją drogą ATT jest z Częstochowy - ja jednak poszedłem w Enzo V czyli pięć grubych łap w każdej feli - pochwalę się jutro
Respect dla Ciebie paf za wybór :twisted: Ja już się pochwaliłem w temacie:
Komentarz