szkoda, jaki to model?
Moje nowe buty
Zwiń
X
-
i ja sie podpisuje pod tym,normalnie rewelkaZamieszczone przez zebbravo!! chyba najbardziej kozacka O1 jaką widziałem
,jedyna rzecza jaka bym jeszcze zrobil to usunał logo skody z klapy
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
100% racji
podpisuje się również pod tym stwierdzeniem obiema rękami.Zamieszczone przez zebbravo!! chyba najbardziej kozacka O1 jaką widziałem
ale, sory za OT, bo muszę zwrócić uwage na niby drobiazg.
otóz nie wiem jakie modele mają to lub miały - wykończenie lini nadwozia pod szybami chromowaną listwą.
i to jest uważam gwóźdź programu, który z bardzo ładnymi felami na tle czarnego metalicu perfekcyjnie koresponduje.
naprawdę mi się podoba
pozdrawiamciężko jest lekko żyć,
Komentarz
-
-
Re: 100% racji
ŻADNA wersja Octy tego nie miała, jest to rozwiązanie "customowe"Zamieszczone przez ida.macale, sory za OT, bo muszę zwrócić uwage na niby drobiazg.
otóz nie wiem jakie modele mają to lub miały - wykończenie lini nadwozia pod szybami chromowaną listwą.
i to jest uważam gwóźdź programu, który z bardzo ładnymi felami na tle czarnego metalicu perfekcyjnie koresponduje.
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Re: 100% racji
..zeby nie powiedziec "chalupnicze" :szeroki_usmiechZamieszczone przez Nexus6ŻADNA wersja Octy tego nie miała, jest to rozwiązanie "customowe"
[ Dodano: Sob 15 Kwi, 06 20:02 ]
dziekiZamieszczone przez ida.macpodpisuje się również pod tym stwierdzeniem obiema rękami.Zamieszczone przez zebbravo!! chyba najbardziej kozacka O1 jaką widziałem
[ Dodano: Sob 15 Kwi, 06 20:05 ]
Zamieszczone przez Areki ja sie podpisuje pod tym,normalnie rewelka
,jedyna rzecza jaka bym jeszcze zrobil to usunał logo skody z klapy
tez o tym myslalem, ale bez powaznej ingerencji w klape szpachla i nowym lakierem ani rusz, a tego chce uniknac. dlatego raczej zostanie tak, jak jest.
PS. moze sprobuje z nakladka na logo Miloteca, ale polakierowana na czarno, albo same logo zostanie mazniete pod kolor budy
sie zobaczy
--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
lec -
jak dla mnie idealnie
jeszcze dobry gwint i bedzie kozak!!
ps szkoda, ze nie 18"
ale tak tez jest pasek!!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
o Twojej! serio daje radeZamieszczone przez djczasLUKI, pisałeś o mojej czy Antimatter, -a :?: :?:
ps tylko chlapacze tył wywal wrrrrrkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
ja na chwile obecną jeszcze fabia combi 1,4 101 ps, ale za to nissska ( gwint Power Tech ), bedzie fela sline 7*17, oponka 205/40/17
bez zbednych gratów
lubie takie autka
ps. jak zrobie fotexy zapodam, ale nie wiem czy moge ??
ps. a działam tak, zeby smigac octa
jak najszybciej
a jak sie zachowuje octa na tym zawiasie??kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
powerflex - idealna sprawakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
moja jest obnizona (-30mm) i wiecej nie bedzieZamieszczone przez LUKIjak dla mnie idealnie
jeszcze dobry gwint i bedzie kozak!!
ps szkoda, ze nie 18"
ale tak tez jest pasek!!
i tak zastanawiam sie kiedy plastiki we wnetrzu zaczna skrzypiec jak stara kanapa :diabelski_usmiech
teraz kolei na amorki i gumki w zawieszeniu, ale to poczeka, az seryjne graty dokoncza zywota
IMO, na 18'' O1 wygladac juz moze komicznie - troche za maly rozstaw osi...--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
dorwe tylko cyfre i zapodam fotkiZamieszczone przez TymonDodano: Pon 17 Kwi, 06 08:54 ]
LUKI, dawaj fotexy
[ Dodano: Pon 17 Kwi, 06 11:14 ]
kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje......Zamieszczone przez AntimatterIMO, na 18'' O1 wygladac juz moze komicznie - troche za maly rozstaw osi...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
fotki Octy 1 na 18": http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=30Zamieszczone przez AntimatterIMO, na 18'' O1 wygladac juz moze komicznie - troche za maly rozstaw osi...With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-

mi tez sie podoba, dzieki
Komentarz