szkoda, jaki to model?
Moje nowe buty
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez zebbravo!! chyba najbardziej kozacka O1 jaką widziałem,jedyna rzecza jaka bym jeszcze zrobil to usunał logo skody z klapy
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
100% racji
Zamieszczone przez zebbravo!! chyba najbardziej kozacka O1 jaką widziałem
ale, sory za OT, bo muszę zwrócić uwage na niby drobiazg.
otóz nie wiem jakie modele mają to lub miały - wykończenie lini nadwozia pod szybami chromowaną listwą.
i to jest uważam gwóźdź programu, który z bardzo ładnymi felami na tle czarnego metalicu perfekcyjnie koresponduje.
naprawdę mi się podoba
pozdrawiamciężko jest lekko żyć,
Komentarz
-
-
Re: 100% racji
Zamieszczone przez ida.macale, sory za OT, bo muszę zwrócić uwage na niby drobiazg.
otóz nie wiem jakie modele mają to lub miały - wykończenie lini nadwozia pod szybami chromowaną listwą.
i to jest uważam gwóźdź programu, który z bardzo ładnymi felami na tle czarnego metalicu perfekcyjnie koresponduje.With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Re: 100% racji
Zamieszczone przez Nexus6ŻADNA wersja Octy tego nie miała, jest to rozwiązanie "customowe"
[ Dodano: Sob 15 Kwi, 06 20:02 ]
Zamieszczone przez ida.macZamieszczone przez zebbravo!! chyba najbardziej kozacka O1 jaką widziałem
[ Dodano: Sob 15 Kwi, 06 20:05 ]
Zamieszczone przez Areki ja sie podpisuje pod tym,normalnie rewelka,jedyna rzecza jaka bym jeszcze zrobil to usunał logo skody z klapy
tez o tym myslalem, ale bez powaznej ingerencji w klape szpachla i nowym lakierem ani rusz, a tego chce uniknac. dlatego raczej zostanie tak, jak jest.
PS. moze sprobuje z nakladka na logo Miloteca, ale polakierowana na czarno, albo same logo zostanie mazniete pod kolor budysie zobaczy
--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
lec
-
jak dla mnie idealniejeszcze dobry gwint i bedzie kozak!!
ps szkoda, ze nie 18"
ale tak tez jest pasek!!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasLUKI, pisałeś o mojej czy Antimatter, -a :?: :?:
ps tylko chlapacze tył wywal wrrrrrkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
ja na chwile obecną jeszcze fabia combi 1,4 101 ps, ale za to nissska ( gwint Power Tech ), bedzie fela sline 7*17, oponka 205/40/17
bez zbednych gratów
lubie takie autka
ps. jak zrobie fotexy zapodam, ale nie wiem czy moge ??
ps. a działam tak, zeby smigac octajak najszybciej
a jak sie zachowuje octa na tym zawiasie??kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
powerflex - idealna sprawakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIjak dla mnie idealniejeszcze dobry gwint i bedzie kozak!!
ps szkoda, ze nie 18"
ale tak tez jest pasek!!
i tak zastanawiam sie kiedy plastiki we wnetrzu zaczna skrzypiec jak stara kanapa :diabelski_usmiech
teraz kolei na amorki i gumki w zawieszeniu, ale to poczeka, az seryjne graty dokoncza zywota
IMO, na 18'' O1 wygladac juz moze komicznie - troche za maly rozstaw osi...--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonDodano: Pon 17 Kwi, 06 08:54 ]
LUKI, dawaj fotexy
[ Dodano: Pon 17 Kwi, 06 11:14 ]
Zamieszczone przez AntimatterIMO, na 18'' O1 wygladac juz moze komicznie - troche za maly rozstaw osi...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AntimatterIMO, na 18'' O1 wygladac juz moze komicznie - troche za maly rozstaw osi...With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz