Aha co z tymy relingami, poważnie je wywaliłeś :?:
relingi pozostana, bo tak mi pasuje a amorki mam serie, bo przy takim stylu jazdy, jaki uprawiam jeszcze sie wyrabiaja (choc nie wroze im dlugiego zycia )
nie chce robic samych amorkow, jesli juz - bedzie komplet z gumami.
dla mnie bomba :shock: fabrycznie mialem 16" i powiem Ci szczerze, ze gdyby to byly Aquile - nie zmienialbym chyba na 17". tak, jak jest u Ciebie, jest tez bardzo fajnie
z innej beczki - jakie masz zawieszenie?
Antimatter, Dzięki wielkie
Zawias to Eibach Fedren i jakieś Szportne Sachsy.
Efekt :arrow: :helm zaczeło już zgrzytać wiele plasticzków, ale wszystko podokręcam podociskam i będzie ok.
Ogólnie zawias jest Boski.
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Efekt :arrow: :helm zaczeło już zgrzytać wiele plasticzków, ale wszystko podokręcam podociskam i będzie ok.
Ogólnie zawias jest Boski.
tia juz teraz troche sie przyzwyczailem, ale nadal jadac wypatruje studzienki-mordercow i inne elementy na jezdni. na poczatku bylo to dosc meczace, ale coz - no pain no game
z plastikami mam jeszcze spokoj, ale pewnie to sie zmieni po wymianie amorkow i gum :/
troche mnie to martwi, nic mnie bardziej nie wkurza, jak trzeszczace plastiki
Ziomal, w wersji celebrate są felgi jak słusznie napisał MisiekWAW szesnasto calowe w nazywają się knife (mam u siebie takie na lato, kupiłem nowe za 1100zł )
MisiekWAW, i KLOCek, czytajcie chopy ze zrozumieniem , pytanie było co to za wersja: Wersja celebrate , tępy nie jestem żeby nie wiedzieć jak wyglądają felgi w tej wersji :|
Felgi ładne ale... Znajomy ma w Audi A8 4.0 TDI 19 kute i po sezonie byly krzywe mimo ze po dziurach jezdzi jak z jajkiem. Mysle ze 17 przy naszych drogach do Skody to MAX aby nie pracowac no felgi i opony
Komentarz