skrzela masz tylko z jednej strony ? :P ogolnie bardzo ladnie, tylko wieczorowa pora zdjecia to inne kolorki sie troche robia. Chetnie zobacze za dnia jak sie prezentuje
nie, ale te skrzela to przeciez i tak pic na wode fotomontaz bo to nic nie daje i na autkach zawsze widzialem symetrycznie po obu stronach - przynajmniej tak mi sie wydaje. Nie zeby sie czepial- i tak mi sie podoba.
nie, ale te skrzela to przeciez i tak pic na wode fotomontaz bo to nic nie daje i na autkach zawsze widzialem symetrycznie po obu stronach - przynajmniej tak mi sie wydaje. Nie zeby sie czepial- i tak mi sie podoba.
skrzela nie sa zaslepione, maja odpowiednie otwory i montowalem je z zalozenia, ze maja cos dac :roll: niestety nikt mi nie byl w stanie powiedziec czy one cos daja czy nie, dopiero pozniej sam zrobilem pomiary temperatury i wiem, ze nic nie dalo zalozenie tego czegos - gdybym posiadal taka wiedze wczesniej poprostu bym ich nie zalozyl :idea:
Antimatter, dopiero dzisiaj zobaczylem foty Twojej octy, i musze ja skomentowac :-)
Najladniejsza polska O1 kombi jaka widzialem, co do relingow to wg. mnie z nimi wyglada
Antimatter, dopiero dzisiaj zobaczylem foty Twojej octy, i musze ja skomentowac :-)
Najladniejsza polska O1 kombi jaka widzialem, co do relingow to wg. mnie z nimi wyglada
dziekuje bardzo
mam juz plan na nowy przod, ale narazie knuje napewno nie bedzie to zaden grill dostepny w sprzedazy, ino pelna przebudowa. nigdy nie myslalem, ze na starosc bede przerabial grata
Misiek, zaje**sty samochod i fajne zdjecia, ale IMO na foty trzeba by znalezc jakas inna miejscowke. wlasnie nad tym kombinuje i chyba juz cos znalazlem. dowiem sie, czy jest tam wstep i sie pochwale
Misiek, zaje**sty samochod i fajne zdjecia, ale IMO na foty trzeba by znalezc jakas inna miejscowke. wlasnie nad tym kombinuje i chyba juz cos znalazlem. dowiem sie, czy jest tam wstep i sie pochwale
PS. masz koncowki wydechu Miloteca?
dziekuje bardzo
cos poszukam i sprobuje cos w dzien pstryknac w najblizszym czasie.. moze w dlugi weekend znajde jakies dobre tlo :zlosnik: a jak cos znajdziesz to daj znac 8)
cos poszukam i sprobuje cos w dzien pstryknac w najblizszym czasie.. moze w dlugi weekend znajde jakies dobre tlo :zlosnik: a jak cos znajdziesz to daj znac 8)
nie to nie Milotec...
namierzylem fajne, opuszczone fabryki w Ursusie, ale ponoc przeganiaja tam ochroniarze. sprawdze i dam znac
[
nie wiem dokładnie, AFAIR Sebastian z carstyling mówił, ze to Soyet bez napisu... ostatnio Ci sie nie podobały :zlosnik: :lol: :wink:
Bardzo ładnie Twoje autko wygląda, nie oszpeć go tym poziomym grillem :wink:
u Sebastiana ogladalem chyba tylko katalog Miloteca. reszte spraw mysle, ze zalatwilismy miedzy soba i niech tak zostanie :P
co do grilla - nie bedzie to zadne gotowe rozwiazanie, tym samym ten "poziomy" takze odpadl.
to, co wymyslilem jest troszke odwazniejsze w wytworzeniu, ale bardzo lagodne w efekcie
[ Dodano: Pią 21 Kwi, 06 15:16 ]
Zamieszczone przez Jabar1975
na teren zakladu nie wiedziesz to oczywiste
:diabelski_usmiech dlatego napisalem, ze pracuje nad tematem. damy rade
co do grilla - nie bedzie to zadne gotowe rozwiazanie, tym samym ten "poziomy" takze odpadl.
to, co wymyslilem jest troszke odwazniejsze w wytworzeniu, ale bardzo lagodne w efekcie
Komentarz