gobowski, Jestem pod wrażeniem! Wyświetlanie tych info w Bolero to naprawdę rewelacyjna sprawa - wszak Bolero ma się zawsze przy sobie
.
Choć jak się domyślam pewnie nie ma możliwości np narysowania wykresu, czy też wskaźnika analogowego ?
. Choć jak się domyślam pewnie nie ma możliwości np narysowania wykresu, czy też wskaźnika analogowego ?
ponieważ wciąż mówimy o innym, dodatkowym urządzeniu. W przypadku tego radia modyfikowałem program sterujący. Nie miałem możliwości implementacji dodatkowej grafiki (wykresów, wskaźników itp). W tym modelu występuje także logowanie parametrów jazdy na SD, zmieniony ekran powitalny oraz obsługa czujników cofania i klimatronika. Nie jest to oczywiste, ponieważ sprawa dotyczy konkretnej wersji Bolero, która pochodzi z wersji FL (a wiec w oryginale nie dogada się do końca z samochodem przed FL-w sumie to nie wiem, czy dla wersji przed FL istniało radio o nazwie Bolero-jeśli tak, ot innego producenta). Dodatkowo możliwość diagnostyki silnika (np. przez bloki wartości mierzonych) przy użyciu zewnętrznego urządzenia podłączonego do gniazda EOBD.

Komentarz