:lol: :lol: :lol: jak bys tego nie zacytowal to bym tego bledu nie zauwazyl :lol: O dziwo przeczytalem to bez problemu :wink:
Wracajac do felg, to moje 16'ki sie kapke pokrzywily :x Jak wymienialem je na zimowe kola, to na oko juz wygladaja jak jajka :? Az sie boje pomyslec co bym zrobil z np. 17'mi, ale ja to sporo jezdze i nie zawsze po gladkim :wink: Ogolnie jak malo jezdzisz i dbasz o omijanie dziur to zakaldaj 19' bedzie fajnie wygladac
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa.
Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.
Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.
dzieki kolego za ten fajny cytacik :lol: jesli chcecie zobaczyc moje starsze autko to zapraszam was na stronke www.s-k-t-mateusz.blog.onet.pl tam jest matiz moje dziecko bylem zmuszony go sprzedac przez rodzicow ale to dluga historia mam tez do was mala prozbe mozecie podac jakies sklepy internetowe z czesciami do octavi chcialbym wstawic gril podobny do audi jakie co sa w seriach mam nadzieje ze wiecie o jaki mi chodzi
KUBAŃCZYK, to jest trudne pytanie czy to jest fajny pomysł wielka fela będzie cię naparzała po kręgosłupie ale wyglądała zaje****cie i to ty musisz ty odpowiedzieć sobie co twoje plecy zniosą
mysle ze mam mlode plecy i zniosa taka katorge czasem trzeba sie poswiecic dla czegos he he he :lol: i jeszcze pare ciekawych skodzianek na fajnych felgach
placy niewątpliwe, ale portfel??? Zakłady prostujące felgi w twojej okolicy już dają na mszę w intencji pomyślnego Nowego Roku. Wystarczy byle dziura, studzienka itp. Nie musi być krawężnik. A apropos błędów w przypadku pisania może warto tekst napisać wcześniej sobie w edytorze tekstów i przepuścić przez słownik? Przecież to nie boli....
mysle ze mam mlode plecy i zniosa taka katorge czasem trzeba sie poswiecic dla czegos he he he :lol: i jeszcze pare ciekawych skodzianek na fajnych felgach
Zauważcie tylko że to są zdjęcia z krajów w których jeździ się po drogach spełniającyh pewne standarty, a u Nas jak jest nie muszę mówić.
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
czy to wiocha zalatujo no niewiem to jest chyba niemiecki styl a czy wszysko musi miec znaczek skody?? kazdy lubi to co chce mi naprzyklad to sie podoba
też tak mysle...ja bym sie wstydził z takim logo jezdzić :lol:
Wstaw sobie spoiler od alfy 156 :diabelski_usmiech i może jakiś męski kolor.. :diabelski_usmiech
[ Dodano: Nie 24 Gru, 06 12:37 ]
Zamieszczone przez KUBAŃCZYK
czy to wiocha zalatujo no niewiem to jest chyba niemiecki styl a czy wszysko musi miec znaczek skody?? kazdy lubi to co chce mi naprzyklad to sie podoba
Są niezależni producenci, którzy robią extra felgi i których wzór nie kojarzą się z dana marką....
bezduszny powiem ci tak ta firma co chcem wstawic fele nazywa sie man i z taki logiem moge jezdzic czy to nie wioska bo znaczek audi to wioska a tez mozna zalozyc znaczek skody
ps.bezduszny moze pokazesz jakie ty masz fele co???
bezduszny powiem ci tak ta firma co chcem wstawic fele nazywa sie man i z taki logiem moge jezdzic czy to nie wioska bo znaczek audi to wioska a tez mozna zalozyc znaczek skody
ps.bezduszny moze pokazesz jakie ty masz fele co???
man?...a nie "MAM" przypadkiem?
bezduszny nie no od tego to zawału można dostać....... :lol:
KUBAŃCZYK, chodzi mi o wstawienie na "żywca" felg z innego samochodu.
Pewne wzory (falgi, poilery, lampy, lusterka) kojarzą się natomiast jednoznacznie z określona marką... jak choćby spoiler od alfy 156 czy lampy od lexus'a. Jeżeli założszysz nawet podobny to i tak ktoś powie "że to od tego samochodu lub podobny do tego".
Jeżeli o to właśnie komuś chodzi to już inna bajka są gusta i guścicki...
Komentarz