KUBAŃCZYK, Gleba i będzie OK
pytanko na temat feluni-pojawily sie zdjecia skody na19
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez TymonZamieszczone przez KUBAŃCZYKnazaekal na kofort
Wracajac do felg, to moje 16'ki sie kapke pokrzywily :x Jak wymienialem je na zimowe kola, to na oko juz wygladaja jak jajka :? Az sie boje pomyslec co bym zrobil z np. 17'mi, ale ja to sporo jezdze i nie zawsze po gladkim :wink: Ogolnie jak malo jezdzisz i dbasz o omijanie dziur to zakaldaj 19' bedzie fajnie wygladac
Komentarz
-
-
bezduszny
Tak dla zabawy:
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa.
Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.
Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.
Komentarz
-
dzieki kolego za ten fajny cytacik :lol: jesli chcecie zobaczyc moje starsze autko to zapraszam was na stronke www.s-k-t-mateusz.blog.onet.pl tam jest matiz moje dziecko bylem zmuszony go sprzedac przez rodzicow ale to dluga historia mam tez do was mala prozbe mozecie podac jakies sklepy internetowe z czesciami do octavi chcialbym wstawic gril podobny do audi jakie co sa w seriach mam nadzieje ze wiecie o jaki mi chodzi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonKUBAŃCZYK, jak masz problemy z pisaniem,Zamieszczone przez KUBAŃCZYKnazaekal na kofort
Sorry ale ileż można takie pierdoły czytać :xwww.wib.pl - najlepsza odziez reklamowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKwlasnie wstawic 19Zamieszczone przez KUBAŃCZYKod audi a8 chyba nie musze ich pokazywac kazdy je chyba znabyły:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
-
panowie posiedzialem troszke i znalazlem octavke na takich felach jak chcem wstawic sa to 18 ale mozecie ocenic czy to jest fajny pomysl
[ Dodano: Nie 24 Gru, 06 00:47 ]
znalazlem tez ciekawych innych pomyslow wiec wam pokaze mam nadzieje ze wam sie spodobaja tak jak i miZałączone pliki- 12689_286.jpg (35,8 KB, 901 odsłon)
- 12692_857.jpg (43,7 KB, 901 odsłon)
- 12689_134.jpg (35,8 KB, 901 odsłon)
- 12691_126.jpg (33,6 KB, 899 odsłon)
- 11514_205.jpg (40,3 KB, 892 odsłon)
- 11507_136.jpg (43,5 KB, 892 odsłon)
- 11506_208.jpg (48,2 KB, 892 odsłon)
- 11482_487.jpg (35,1 KB, 892 odsłon)
- 10430_951.jpg (37,8 KB, 892 odsłon)
- 10428_358.jpg (46,8 KB, 892 odsłon)
Komentarz
-
Tu masz tez troche fotek czeszek http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...djecia+czeszek
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKto jest panowie 19 jak dlamnie bajka-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
wypas :!: gdybym nie pracował jak pracuje he,he ( aviatorek) 19 lub 18 by była grana!! :diabelski_usmiech
[ Dodano: Nie 24 Gru, 06 08:54 ]
juz widze swojego szkodnika na takich felgach niklowanych jak ta pierwsza kombi :!: inny samochod :!: zajebistabyły:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKmysle ze mam mlode plecy i zniosa taka katorge
Komentarz
-
-
bezduszny
-
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKmysle ze mam mlode plecy i zniosa taka katorge czasem trzeba sie poswiecic dla czegos he he he :lol: i jeszcze pare ciekawych skodzianek na fajnych felgachByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez EŁZamieszczone przez bezdusznyHehehe... fela z logo Audi w Skodzie.
Troche to wiochą zalatuje.
[ Dodano: Nie 24 Gru, 06 12:37 ]
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKczy to wiocha zalatujo no niewiem to jest chyba niemiecki styl a czy wszysko musi miec znaczek skody?? kazdy lubi to co chce mi naprzyklad to sie podoba
Komentarz
-
Zamieszczone przez bezdusznyZamieszczone przez EŁZamieszczone przez bezdusznyHehehe... fela z logo Audi w Skodzie.
Troche to wiochą zalatuje.
....
Komentarz
-
-
bezduszny
-
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKbezduszny powiem ci tak ta firma co chcem wstawic fele nazywa sie man i z taki logiem moge jezdzic czy to nie wioska bo znaczek audi to wioska a tez mozna zalozyc znaczek skody
ps.bezduszny moze pokazesz jakie ty masz fele co???
bezduszny nie no od tego to zawału można dostać....... :lol:
Komentarz
-
-
bezduszny
KUBAŃCZYK, chodzi mi o wstawienie na "żywca" felg z innego samochodu.
Pewne wzory (falgi, poilery, lampy, lusterka) kojarzą się natomiast jednoznacznie z określona marką... jak choćby spoiler od alfy 156 czy lampy od lexus'a. Jeżeli założszysz nawet podobny to i tak ktoś powie "że to od tego samochodu lub podobny do tego".
Jeżeli o to właśnie komuś chodzi to już inna bajka są gusta i guścicki...
Komentarz
Komentarz