dzizas Piotrek, widze ze nadal nie inwestujesz w auto , mozes zdradzic jaki target ? mam nadzieje ze bialy miskowoz Ci na ambicje nie wszedl
ASZ + GT22 on board
Zwiń
X
-
lec
-
Zamieszczone przez lecmozes zdradzic jaki target ?
Zamieszczone przez lecmam nadzieje ze bialy miskowoz Ci na ambicje nie wszedl
Raczej nie mam ambicji nikomu nic udowadniac, a robie to dla swojej satysfakcji.
Z Subaru nie mam sie co mierzyc, choc powlaczyc mozna, chociaz na prostej."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZ Subaru nie mam sie co mierzyc, choc powlaczyc mozna, chociaz na prostej.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
w ile celujesz Piotrek? myslisz ze 240 jest w zasiegu? Mozna by zeszperowac i fajnie by chodzilo.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975w ile celujesz Piotrek?
Zamieszczone przez Jabar1975myslisz ze 240 jest w zasiegu?
W zasiegu jest sporo wiecej. :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez Jabar1975Mozna by zeszperowac i fajnie by chodzilo."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaAno, tylko ze to kupa kasy. :|nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975to na cholere tyle koni jak sie nie bedzie dalo jezdzic? gdyby to byl jeszcze wolnosscacy benzyniak z taka moca ale mniejszym momentem to OK, ale tak to sam wiesz jakie problemy byly przy 190KM z ruszaniem.
Damy rade."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez PurchawaTak naprawde to nie ma targetu. W tej zabawie chodzi o to, zeby gonic kroliczka, a nie go zlapac.
no tak, ale jakie zalozenia przy kazdej modyfikacji sa robione i tego mi nie powiesz. Mniej lub bardziej wiążące... inaczej bys gratów nie zmienial.
ps
jakie problemy z ruszaniem ? bo 190 to ja mam zamiar osiągnac przelom czerwca/lipca
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecps
jakie problemy z ruszaniem ? bo 190 to ja mam zamiar osiągnac przelom czerwca/lipcaTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lecjakie problemy z ruszaniem ? bo 190 to ja mam zamiar osiągnac przelom czerwca/lipca
Dobra guma i dasz radę, największy problem to to że kistą trzeba mieszać jak niewiadomo czym :lol:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez PurchawaAno, tylko ze to kupa kasy. :|
Ze 190 koniami ja przynajmniej nie miałem problemów, przy 205 też nie.
Kwestia treningów, trzeba zostawić trochę gumy na asfalcie żeby się wjeździć.dużo KM/i jeszcze więcej Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BondZe 190 koniami ja przynajmniej nie miałem problemów, przy 205 też nie.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
jak dla mnie swietny wykres - plynne narastanie momentu i mocy - duzo bylo rzezbienia czy tak wyszlo od razu?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975jak dla mnie swietny wykres - plynne narastanie momentu i mocy - duzo bylo rzezbienia czy tak wyszlo od razu?
Marek zrobil kilka prob, zobaczyc jak sprezarka reaguje i jak EGT sie utrzymuje.
Ale widac, ze zapas paliwa jeszcze jest i mozna jeszcze sporo dmuchnac.
Autko zaczelo sie w koncu nawet napedzac."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonOczywiście hamulce już wymienione
Ale szukam usilnie tylnej belki od RS/Cupry, wiec jak tylko znajde to robie przekladke i od razu przod na 312."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hEllo)wprawdzie nie Cupra ale ARL, może podejdzie:
tu
Układ 256 mm z tarczami wentylowanymi do przednionapędowca mają:
- Octa 1 RS,
- Leon CupraR,
- Golf R32
Najszybciej dostać idzie jak wiadomo od Octavi RS.
Mają je także Audi S3, TT 4x4, Leony 4x4, Audi A3 4X4, Octavia 4x4, Golf 4x4, ... ale nie pasują on P&P do przednionapędowca i trzeba dorabiać dystans albo zmieniać jarzma z tyłu.
Co mogę podpowiedzieć do chyba niektóre Audi A4 i A6 Quattro mają też te same zaciski z tyłu co RS. Np takie:
Dokupić jarzma od ośki, nowe w serwisie, tarcze wentylowane 256 mm takie jak na przód do Octavii 1,6 benzyny i klocki o takim samym kształcie jak do zwykłego układu 232mm tylko cieńsze o ok 2 mm i macie układ 256 mm z tyłu :diabelski_usmiechBył czarny Leon jest Superb 2.0 CFGB+
Komentarz
-
Komentarz