Zamieszczone przez Krzych
100zł + 2pkt
Zwiń
X
-
Z punktu widzenia Policjatna... Czyli jak by postawic sie w jego sytuacji to tez byłyb przeciw przyciemnienu szyb.. Zatrzymujesz autko z ciemnymi szybkami... podchodzisz.. BUM... lezysz bo nie zauwazyłeś że zatrzymany grzebie w schowku i wyciaga broń:/
Jeżeli chodzi o przyciemnieni szyb przez policje to trzeba pamietac że jest wzmianka o samochodach "specjalny" których wymieniony przepis i klka innych nie dotyczą tak jak np. mocowanie nie homologowanych orurowań itp...
Pamiętać nalezy że zgodnie z prawem sama folia powinna posidac odpowienie atesty i homologacje... A zakład który dokonuje przyciemniea powinnien taki atest wydac... Teraz zaczyna sie najciekawsze bowiem jak zakład wyda atest to potwierdza że szyba został przyciemniona zgodnie z polskimi normami.. A jak okaże się podczas kontroli że nie są zgodne to mozna zakład pozwac... o nie dotrzymanie umowyAdam
Komentarz
-
-
Krzych, spoko .. przegląd sie zrobi .. szyb sie nie ruszy
Zamieszczone przez b707Pamiętać nalezy że zgodnie z prawem sama folia powinna posidac odpowienie atesty i homologacje... A zakład który dokonuje przyciemniea powinnien taki atest wydac... Teraz zaczyna sie najciekawsze bowiem jak zakład wyda atest to potwierdza że szyba został przyciemniona zgodnie z polskimi normami.. A jak okaże się podczas kontroli że nie są zgodne to mozna zakład pozwac... o nie dotrzymanie umowy
Zamieszczone przez oorsooneck99, a skąd był ten biało-granatowy pojazd ??OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oorsoona drugi raz proponuję sąd grodzki.OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Jasne,a jedyne ryzyko jest takie,że sąd zasądzi np 1kzł plus koszta bo sędzia będzie miał zły humor,raczej nieopłacalne,zgadzam się z NeckiemNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
lec
Komentarz
-
Panowie - po co wam ta folia na przednich szybach? Szybciej jedzie? Dajcie jakies dane statystyczne to moze i ja sobie okleje? (warunek to 10% mocy i 0,3s do setki) :diabelski_usmiech
Najpierw okleja sie szyby jakims g. ktore jest niedozwolone a potem na widok patrolu opuszcza szyby zeby przez przypadek nie zauwazyli. Jakos kojarza mi sie te wyklejanki z burakimi bez szyi w bumach - ale ich rozumiem - lepiej zeby ktos nie skojarzyl szofera ze zdjeciem w liscie gonczym ...nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Jabar1975, mnie szyby klejone z przodu uratowały juz z 3 razy przed wlamainiemi tylko po to je mam. Nie dodaja mocy ani nic. Ale wiem ze odstraszaja przed włamaniem ..
Jakos sie tak składa ze złodziej nie rozbija ich bo wie ze z tym problem i woli inne radyjko. A przykład podam dobry bo stoja 2 auta z lewej rozwlone szyby wyjete radia ja stoje w srodku nie dotkniety a po mojej prawej stoji autko tez z rozwalona szyba i radiem. Wiec ewidentnie mnie zostawili z powodu szyb. Mialem takie sytuacje 3 razy.
A złodziej sie mogł domyślić ze bede miał najlepsze radio z wszytkich tam stojących bo nie stały jakieś konkretne fury.OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Jakos kojarza mi sie te wyklejanki z burakimi bez szyi w bumach - ale ich rozumiem - lepiej zeby ktos nie skojarzyl szofera ze zdjeciem w liscie gonczym ...
Mialem dokladnie tak przyciemnione szyby i niby wszystkim sie podobało, w tym i mi, ale to jednak jest brak klasy IMHO.
Wyglada sie jak gangster albo rusek na saksach.
[ Dodano: Pon 11 Cze, 07 15:24 ]
Zamieszczone przez neck99mnie szyby klejone z przodu uratowały juz z 3 razy przed wlamainiemi tylko po to je mam.
TDI 205PS
Komentarz
-
-
aa.. jeszcze dodam ze tak samo powiedziałem policji. I ze tylko dlatego mam oklejone szybki. Na co pan w niebieskim odpowiedział ze pewnie dlatego auta mi nie ruszają .. bo zazwyczaj mafiozi maja ciemne szyby i myślą ze swoj .. heh :wink:
Chcąc nie chcąc jakieś zabezpieczenie to jestOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
lec
ja np mam wrazliwe oczy na ostre swiatlo, nawet to minimalne przyciemnienie i bardzo pomaga a troche kilometrow rocznie robie..... hmmm - to moze jakies lekarskie zaswiadczenie bym dostal na to ? Bo zeby okulista mi zaswiadczenie wydal to nie ma problemu...
Komentarz
-
jest tez bezbarwna folia antywlamaniowa - mozna uzyskac nawet kategorie rownowazna do p3 lub p4 - wiec zadna folia do przyciemniania nie przejmie takiego urazu jak dedykowana folia.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lecja np mam wrazliwe oczy na ostre swiatlo, nawet to minimalne przyciemnienie i bardzo pomaga a troche kilometrow rocznie robie..... hmmm - to moze jakies lekarskie zaswiadczenie bym dostal na to ? Bo zeby okulista mi zaswiadczenie wydal to nie ma problemu...nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975jest tez bezbarwna folia antywlamaniowa - mozna uzyskac nawet kategorie rownowazna do p3 lub p4 - wiec zadna folia do przyciemniania nie przejmie takiego urazu jak dedykowana folia.OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez lecja np mam wrazliwe oczy na ostre swiatlo, nawet to minimalne przyciemnienie i bardzo pomaga a troche kilometrow rocznie robie..... hmmm - to moze jakies lekarskie zaswiadczenie bym dostal na to ? Bo zeby okulista mi zaswiadczenie wydal to nie ma problemu...
jeszcze nie slyszalem zeby komus ze wzgledu na _oczy_ kazano jakies stroje nosic....
Komentarz
-
lec, Jabar1975, R e L a XOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lecza te złośliwości to poprosze owocka temu Panu !
kazda wymowka jest dobra zeby sobie wytlumaczyc sentyment do dresiastwa (tak jak ciemne szyby). Generalnie mam gdzies czym je sobie okleisz albo pomalujesz - robisz to na swoja odpowiedzialnosc i czujesz sie dzieki temu bardziej meski tfu Twoje oczy sie nie mecza. Nie dorabiajcie jednak ideologi do tego co sie komu podoba, bo to co jest dozwolone lub nie to zupelnie inna sprawa.
Aha na oczy najlepiej robi okulista i dobre okulary.
a propo kradziezy przez ostatnie 6 lat parkuje auto w srodmiesciu Warszawy - gdzie kradzieze to norma i raz mi okradli auto - bo zapomnialem wyjac panel. Dziwne ze miliony kierowcow maja nie oklejone szyby i zyja, i nie wymieniaja radioodtwarzaczy co dwa tygodnie...
druga sprawa jak sie ma dobry zestaw w aucie i chlopaki z miasta przyuwaza to nawet zaspawane drzwi im nie przeszkodza w wyjeciu.
Zamieszczone przez saszidziekuje bardzo za troske o moje zdrowie
EOTnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975kazda wymowka jest dobra zeby sobie wytlumaczyc sentyment do dresiastwa (tak jak ciemne szyby)
Zamieszczone przez Jabar1975kazda wymowka jest dobra zeby sobie wytlumaczyc sentyment do dresiastwaDiesel Power
Komentarz
-
Komentarz