raz trafiłem na szczęście tylko folia była. Ale chyba zaryzykuję jeszcze raz z folią bo sakramencko mi się podobała octa z ciemnymi wszystkimi szybkami (wyłączając przód oczywiście) a teraz to juz nie to
rozumiem Cie doskonale bo mi tez sie podoba :szeroki_usmiech :wink: i sam mam oklejone k
a ja głupi pod wpływem emocji zdarłem folię a potem pojechałem zrobić badanie cząstkowe do kolegi... k(&(*(*a przecież by mi podbił z foliami na szybach
nie wiem czy w calej, ale na granicy Slowacko-Austriackiej sie do mnie przypieprzyli o przednie szyby bo u nich przednie szyby nie moga miec zadnego przyciemnienia. Na szczescie mnie puscil, ale moglo sie skonczyc duzym mandatem w € i zrywaniem folii.
Badaliśmy również Fabię z przyciemnionymi piecowo szybami i oczywiście nie mieściła się w normach i to znacznie
nie mów że to Fabia mar00hy z autokacika?
dokładnie tak :wink: badalismy wtedy moje seryjne i jego robione piecowo... moje ledwo miescily sie w normach a przednia sie nie miescila, o jego w ogole nie ma co mowic :wink:
po tym badaniu stwierdzilem ze wole przyciemnic folia za niemalze 1/3 ceny skoro tak czy tak nie mieszcze sie w normach :szeroki_usmiech
Kuzyn mojej żony miał szyby przednie przyciemniane folia. Ostatnio na Placu Bankowym go zatrzymali i musiał folie zrywać przy policjantach. Chyba z godzinę mu to zajęło.
niom, nomalnie z lornetkami stali przy wyjeździe z rzeszowa na kolbe. zatrzymali, ja standardowo szybki w dół a ten z uśmiechem: nie nie, panie kierowco szybki w górę, z walizeczką podszedł i pozamiatane
podsumowując nihuja nie można i basta i koniec. Mają puszczać 70% światła i koniec a fabryczne już prawie tyle mają. Przednia i przednie boczne. Tylne sobie można deskami nawet pozabijać :P
...chyba ze tak, ciekawe tylko o ile spada przepuszczalnosc swiatla na przezroczystej foli, obawiam sie ze zadnej ciemnionej i tak nie przykle.
Ale najlepiej przemierzyc nim sie wyda kase na oklejenie.
Komentarz