AP też dawałem pod multi, komputer i tempomat.
TEMPOMAT SKODA OCTAVIA II
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpisA czy 549 e tez bedzie pasowal i obsluży wszystko czy nie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisOpcja druga czyli brak kabelka z modułu do podszybia.
Pin 13 w module i pin 4 w niebieskiej na podszybiu. Jak nie masz to mogę wysłać.
A na przyszłość, gdyby ktoś szukał instrukcji jak ten kabelek podłączyć, oto i one:
foto modułu
instrukcja PLOstatnio edytowany przez pakeroso; 44255.
Komentarz
-
-
Proszę o pomoc w doborze zespołu manetki do sterowania Tempomatem
Mój moduł centralny to:
BC Moduł 1KO 937 085 L
Modele na kierownicy nie posiada sterowania tempomatem to:
5KO 953 521 BJ
5KO 953 502 L
Jaki model manetki będzie pasował
Czy pojedyncza lewa czy zespolona lewa i prawa ?Załączone pliki
Komentarz
-
-
Numer modułu który podałeś to bcm centralnej elektryki Ciebie interesuje moduł pod kierownica centralnie pod mantkami, manetki masz zespolone i takich musisz szukać z obsługa tempomatu i ew. komputeraSkoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
A w kostkach ktore przychodza do zespolonych manetek i tasmy jest wystarczajaca ilosc przewodow zeby byl tempomat nie biorac pod uwage numeru sterownika czy trzeba jakies kabelki jeszcze dokladac? Dodaje foty 20181021_163534.jpg
Komentarz
-
-
Żadnych kabelków nie trzebaSkoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
Podłącze sie do tematu wymiany modułu pod kierownicą, u mnie CS czyli bida wersja, mam Minta. Dołożyłem manetki tempomatu i mfa(komp), kierownica mnie jak narazie nie interesuje multifunkcyjna, może kiedyś maxidot. Wiem że CH i CD obsluguje wszystko ale standardowa cena to minimum 300 kopiejek polskich, jeśli nie chce multikiery to jakich oznaczeń szukać na module ???Ostatnio edytowany przez Tulipan83; 47506.
Komentarz
-
-
zdarzy się że czasami trzeba w starszych rocznikach dołożyć jeden przewód, sprawdź czy w tej wtyczce czarnej masz obsadzony pin 13 z przewodem czarno/białym
ostatnio miałem golfa piątego z 2005r i nie miał tego mitycznego kabelka, klient przyjedzie jeszcze raz na dołożenie przewodu tempomatowego do sterownika silnika.->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
No faktycznie na ali przy dobrych wiatrach CH i CD idzie wyrwać nawet za 180/200 zl, brał to już ktoś od chinoli ? To jednak chińskue i jak to sie ma do oryginału ? Jeszcze takie pytanie co do CM i CN, obsłuży licznik maxidot ? Czy moduł pod kierą to tylko tempomat, mfa i kiera a licznik nawet wypasiony i tak zadziała ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpistylko czy jest możliwość zakodowania kontrolki na wyświetlaczu w lewym dolnym rogu gdzieś widziałem coś takiego.
Komentarz
-
-
ostatnio w golfie 5 z 2005 roku robiłem tempomat (nie było przewodu z wtyczki kiery do podszybia - tak na marginesie)
ale kontrolka działała tak, że wystarczyło manetką pstryknąć na ON i już kontrolka się zapalała, nawet bez ustawienia prędkości
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz