P&P
[OII FL] kierownica multifunkcyjna
Zwiń
X
-
Wiem, wiem, że tylko poducha zostaje p&p. Sterownik do wymiany, a wiązkę będę sam przerabiał. Z resztą z pomocą enriqueza, już mam wtyczkę i piny więc reszta to tylko moja robota. Teraz szukam kiery i sterownika w rozsądnej cenie.
Pozdrawiam,
Rafał
[ Dodano: Sro 29 Sty, 14 11:16 ]
A może ktoś ma kiere trójramienną 5L0419091B i sterownik 1K0953549CF na zbyciu?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez frodziarzJaki (+ -) byłby koszt wymiany kierownicy "zwykłej" (w O2 2012 po lifcie) na kierownicę wielofunkcyjną ?
Radio SWING.
Sterownik nowy 450-850zł, używany 100-250zł
Zamieszczone przez frodziarz+ kto w trójmieście takie coś z Was potrafiłby zrobić?
+ ile taka zamiana trwa czasu ?
+1h max
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonnNowa kiera trzy ramienna 550zł u misiek^wro (innej nie bierz)
a nowy sterownik w chinach to 200zł ale spokojnie można kupic używkę że 100-150 i tez będzie działaćSprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej111Zamieszczone przez leonnandrzej111, a ile u Grygiego za nową 3ramienną?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonnZamieszczone przez andrzej111Zamieszczone przez leonnandrzej111, a ile u Grygiego za nową 3ramienną?
-miał taniej niż misiek
-nie wiedziałem o istnieniu Grygy.
-wystawił FV
-dostałem od ręki, nie musiałem wysyłać kasy 2 tyg wcześniej i zastanawiać czy będzie czy nie.
Kupiłem już kilka rzeczy, mój znajomy również i jeśli chcesz FV to najlepiej kupować u Superbmana a jeśli chcesz najtaniej i nie zależy Ci na FV to dzwonić do Martina.
Ale warto też zainteresować się asortymentem z Chin bo moduł to pewna i najtańsza opcja.Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej111Ja swoja kupiłem od Superbmana bo
-miał taniej niż misiek
Zamieszczone przez andrzej111jeśli chcesz FV to najlepiej kupować u Superbmana
Komentarz
-
-
Na tablicy jest taka:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.plTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
Komentarz