Zamieszczone przez RobSto
Podswietlenie nóg (Dywanik)
Zwiń
X
-
ja brałem te http://allegro.pl/od-5cm-tasma-listw...455260784.html
te na drzwiach i tak są w środku po zamknięciu drzwi
Komentarz
-
-
Poza tym,
niby w środku, ale:
- zimą jak często wchodzisz/wychodzisz zostają czasem ochlapy śniegu na progu - i może być różnie
- czasem zdarza mi się myjka automatyczna i zwróciłem uwagę, że potrafi z obu stron auta pojawić się woda na brzegach drzwi, słupków - też może być różnieBYŁA O1 - 1.9 TDI 110KM
BYŁA O2 - 1.9 TDI 140KM 305Nm - by Zaprzal
JEST PASSAT B6 - 2.0 TDI CR 140KM
Komentarz
-
-
RobSto, o który próg Ci chodzi :?: :|
jeśli o plastikowy to błoto owszem może się tam zdarzyć, ale jeśli zamykasz drzwi widząc coś takiego na plastiku to...
a na lakierowanym to niewielkie ilości wody i wilgoci są normalne po myciu, nawet zwykłym wężem
diody po zamknięciu znajdują się nad tym plastikowym progiem za wewnętrzną uszczelką, a jeżeli będą przymocowane bardziej wewnętrznej krawędzi to będą całkiem na krawędzi listwy od strony fotela :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Abstinent różnica jest niewielka a jak otworzysz drzwi to diody są na zewnątrz ... prawda? Chlapniesz soloną wodą i masz korozje a przecież diody mają być wieczne :> Nie warto w takich miejscach oszczędzać.
Jako eletronik wiem co sól drogowa robi z elektroniką. Np. zje końcówki zwykłej diody Led 5mm.
Komentarz
-
-
O2 - podświetlanie foteli
Faktycznie w ramie fotela jest prostokątny otwór, w który docelowo zapewne montowane są lampki oświetleniowe, aczkolwiek napotykam się na różne wypowiedzi, iż w ten otwór montowane są lampki identyczne do tych z bagażnika ale również widzę, iż rynek aukcyjny oferuje inne dedykowane lampki do oświetlenia nóg.
Czy ktoś potrafi podpowiedzieć, jaki model będzie właściwym ?
Model dedykowany
Lampka bagażnika
Komentarz
-
-
Witam!~
Obstawiam ze obie beda pasowac. Ja zalozylem lampki z A4 B8 i pasuja idealnie. Porownalem z tymi jakie mamy w bagazniku i pomimo innej budowy sa identycznych wymiarow i mozna je stosowac zamiennie. Wydaje mi si ze ze ta lampka ze schowka tez jest taka sama.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez macherstudioheretyk, a kwestia żarówek .... bo zostały mi SMD 36 mm i nie wiem czy nie będzie za duża, do tej lampmki od schowka niestety się nie zmieściła.
Wiec obstawiam ze nie bedzie pasowac. Kup Lampki i probuj. Kiedys widzialem lampki z passata po 10PLN na alledrogo. Mysle ze tam najlepiej popytac sprzedajacych, bo raczej nie wystawiaja takich detali.Zostały mi czesci, po szkodniku:
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTrzeba spytaj kogos kto ma L&K, tam te lampki sa seryjne z tego co pamietamZostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez macherstudioheretyk, OIIFL Ambiente - są otwory montażowe czyli skłania to do wniosku, iż powinny być.
Jezeli ktos jest taki cwaniak :wink: to niech mi poda numery plastikow pod oswietlenie przodu, a ja niepotrzebnie dziury wicinalem nozem tapicerskim :cry:Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
Postaram się jutro test zrobić i WYmontuję lampki z bagażnika a następnie przymierzę je do stelaża foteli, aby raz na zawsze zamknąć temat. Pytanie laika, jeśli tak zrobię, zapewne zechcę podpiąć pod gołą wtyczkę PO lampce bagażnika listwę led, tylko CZY są takie wtyki do wtyczek, czy będę musiał jakieś druciarstwo uskutecznik ? Na alledrogo 2 lampki bagażnikowe wychodzą po ok 70 pln lekka przesada.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez macherstudioPostaram się jutro test zrobić i WYmontuję lampki z bagażnika a następnie przymierzę je do stelaża foteli, aby raz na zawsze zamknąć temat. Pytanie laika, jeśli tak zrobię, zapewne zechcę podpiąć pod gołą wtyczkę PO lampce bagażnika listwę led, tylko CZY są takie wtyki do wtyczek, czy będę musiał jakieś druciarstwo uskutecznik ? Na alledrogo 2 lampki bagażnikowe wychodzą po ok 70 pln lekka przesada.Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
a ja mam pytanie bo tak czytam i wszyscy prawie wszystko podlaczaja pod lampke sufitowa wiec gdybym chcial oswietlenie nog i drzwi przod i tyl pociagnac od tej lapmki to bedzie z niej wychodzilo 6 kabli na kazde drzwi plus w nogi...czy cos sie kiedys nie przepali od nadmiaru poboru?
jak to z glowa podlaczyc?
Komentarz
-
-
Ja mam trochę inne pytanie, właśnie zacząłem zmieniać oświetlenie i jest problem.
kupiłem taką taśmę i wpasowałem w lampkę w podsufitce, niby żadna filozofia, ale gdy lampka gaśnie tak jak powinna, to ledy nadal się lekko świecą, tak samo jest jak zamykam samochód, lampka gaśnie i lekko się palą, nie dają dużo światła ale jednak to trochę mnie denerwuję, jak z tym walczyć ?;/była Skoda Octavia 1.9 TDI 110KM 2000
a teraz Skoda Octavia 1.8T 180 RS 2004
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87072
https://goo.gl/photos/NaMK4R1TM5eWMCQZA <-- album
Komentarz
-
Komentarz