Witam.
Wie ktoś czy te siłowniki podejdą do O1 HB?
[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez jakbli Zobacz wpisPozbyłem się zielonych po roku. Za duża siła parła na śruby i je wyrywało musiałem dokręcać co jakiś czas poza tym nie odskakiwało już poźniej w ogóle
Zostaw komentarz:
-
-
Mi coś zaczyna cieknąć woda przez uszczelki. Musze przełożyć oryg siłowniki i sprawdzić czy będzie lepiej. Jeśli się poprawi to siłowniki z sprężyną na śmietnik. A kurde to przydatny patent.
Miał w ogóle ktoś takie objawy?
w sensie w liftbacku, siłowniki z krosna gotowe z sprężynami.
A testował ktoś to na samych odbojnikach regulowanych co się przewinęły w tym temacie?
Zostaw komentarz:
-
-
Do tego w zimę średnio to działa a jak masz klapę wygłuszoną to się nie podniesie.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez pticek Zobacz wpisCzytam Wasze opinie i zastanawiam się czy warto kupić te siłowniki. Jak
wam się spisują?
Automatyczne otwieranie bagażnika SKODA OCTAVIA II 7451247115 - Allegro.pl
Zostaw komentarz:
-
-
Czytam Wasze opinie i zastanawiam się czy warto kupić te siłowniki. Jak
wam się spisują?
Zostaw komentarz:
-
-
I jeszcze teraz na OEMoskich czasami skrzypi przy otwieraniu..musialo nieźle nadwyrężyć klapę i zawiasy
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez jakbli Zobacz wpisPozbyłem się zielonych po roku. Za duża siła parła na śruby i je wyrywało musiałem dokręcać co jakiś czas poza tym nie odskakiwało już poźniej w ogóle
Czyli szkoda zachodu, decyzja podjęta - wpadną zwykłe, pewnie z Krosna nasze polskie z 24 miesięczną gwarancją.
Pozdro!
Zostaw komentarz:
-
-
Pozbyłem się zielonych po roku. Za duża siła parła na śruby i je wyrywało musiałem dokręcać co jakiś czas poza tym nie odskakiwało już poźniej w ogóle
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez djhering Zobacz wpisU mnie jest zielony.
Jutro podejmę decyzję czy kupie zwykłe czy zapodam "pseudoautomat"
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie jest zielony. Chciałem czerwony ale niestety nie było w ofercie.
Zostaw komentarz:
-
-
A jaki masz kolor sprężyn??
Pytam bo są 3 rodzaje i nie wiem jakie wybrać.
Zostaw komentarz:
-
-
Niedawno z ciekawości obejrzałem dokładnie miejsca montażu do nadwozia i klapy oraz zawiasy. Nic tam się nie dzieje. Klapa również nie odstaje.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez djhering Zobacz wpisJa kupiłem od tego człowieka:
Pytałem bo wyczytałem że sprężyny jednemu z forumowiczów rozepchały zawiasy w klapie.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Przemek_i Zobacz wpisdjhering daj jakiś namiar na te co kupiłeś bo mi pada prawy siłownik i chciałbym kupić od razu 2 sztuki.
Nie zaobserwowałeś jakichś niepokojących rezultatów po wymianie??
Żadnych niepojących objawów. W pierwszych dniach po montażu jedynie trzeba było użyć większej siły do zamknięcia klapy, teraz jest ok więc pewne była to kwestia wyrobienia się sprężyn lub teleskopów.
Zostaw komentarz:
-
-
Jak Wam się to sprawdza w hatchbacku? Chodzi mi o zestaw z niebieskimi sprezynamiOstatnio edytowany przez Marcin_med; 37664.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie czy macie konkretne namiary na te sprężynki, skąd by można było zamówić do kombiaka i żeby nic nie wyginało i nie odstawało?
Zostaw komentarz:
-
-
Z tego co pamiętam to chłopaki tutaj z forum montowali niebieskie sprężyny do kombiaków a tutaj na filmikach są czerwone sprężyny.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie a takie moje pytanie, zakupiłem sprężyny żeby zamontować do teleskopów ale u mnie w O2, jest tak że po wciśnięciu przycisku otwierania klapy, rozłącza tylko alarm i nie słychać żeby zwalniał zamka.. i stąd moje pytanie czy zakładanie w ogóle ma sens, bo teraz muszę bagażnik zwalniać palcem i dopiero podnoszę klapę.. czy da się to jakoś przestawić żeby zwalniał się zamek z przycisku na pilocie ?
Zostaw komentarz:
-
-
Testuje od soboty, mam siłowniki z allegro z niebieskimi sprężynkami powiem tak bajer fajny lecz mam wrazenie że siłowniki sa za mocne i jakby mi klapa wyjechała do tyłu ...
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: