Zamieszczone przez DaannD
Zobacz wpis
Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez sebwiecz Zobacz wpis
Jest. Miernik cęgowy.
z innej beczki, jakie macie modemy 3g/4g w tych radiach? Podobno nie kazdy modem usb chce wspolpracowac
Komentarz
-
-
Ja używam bezprzewodowego lub hot-spot z telefonu.
Chociaż z bezprzewodowym często występuje niezidentyfikowany przeze mnie problem.
_20180127_125045.jpgOstatnio edytowany przez oolsztyniak; 1498.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
DaannD tak jak już pisałem wcześnie .... aktualnie mam Huawei E3131 i działa stabilnie. Testowałem też Huawei E173 i czasami miał problem ze startem (wynikający pewnie z większego prądowego obciążenia USB). Na biurku leży jeszcze E373 i jak chcesz to mogę w wolnej chwili sprawdzić. Generalnie zasada jest taka, że modem nie może być z trybem HiLink.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
Komentarz
-
-
U mnie z kolei radio z telefonem przez hot-spot po WiFi łączy się bez problemu, jak daje modem bezprzewodowy to na telefonach internet działa a w radiu wywala błąd połączenia.
Mimo, że je widzi, że sieć zapamiętana połączyć się nie chce. 2 na 10 razy połączy się bez problemu a później błąd wywala.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
dawcio a nie wysypuje Ci się przypadkiem przy próbie odtworzenia dźwięku ? Pobrałeś go ze sklepu Google czy instalowałeś z APK ?... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ducker Zobacz wpisPobrałeś go ze sklepu Google czy instalowałeś z APK ?
Komentarz
-
-
Spróbuj jeszcze w ustawieniach aplikacji (systemowych ustawieniach) wybrać opcję 'Wyczyść dane' i dopiero potem odinstalować. U mnie prawidłowo działa normalnie pobrana z sklepu Google. Musiałem jedynie zmienić Pico TTS na normalny Google TTS (ze sklepu) ponieważ miałem problemy z prawidłowym działaniem dźwięku.
GPS nie powinien mieć wpływu tzn. powinien być tylko komunikat o braku sygnału GPS.
A nie masz przypadkiem ustawionego automatycznego włączania i wyłączania z urządzeniem bluetooth ?... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ducker Zobacz wpisGPS nie powinien mieć wpływu tzn. powinien być tylko komunikat o braku sygnału GPS.
Zamieszczone przez ducker Zobacz wpisA nie masz przypadkiem ustawionego automatycznego włączania i wyłączania z urządzeniem bluetooth ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpiswłasnie tak mam
akurat bt w yanosiku mam wył. bo podobno to też potrafi skopać wszystkobo różne cuda się z tym dzieją
... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisA ustawienia działania w tle ?
Te ustawienia działania w tle-jak się ustawia?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisPływającą ikoną właśnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisTo już nie wiem
Komentarz
-
-
ducker jaki masz android? Radio Boanrod?Bo słyszałem że te radyjka nie maja wsparcia dla yanosika?Jak zainstalowałem z google play piszę że brak wsparcia.... Te wszystkie yanosik apk są wspierane dla androida 4,a ja mam 6.
Czy ktoś wie gdzie się daje uprawnienia dla aplikacji w tych radiach,bo jest tu inaczej niż w tel.
I na koniec jestem ciekaw czy jak yanosik będzie działał w tle bez pływających okienek będzie działał poprawnie?Czy po otrzymaniu informacji wyświetli się komunikat?(mimo nie wł.pływających okienek?)
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisZastanawiam się czy jakaś aplikacja działająca w tle nie blokuje życia Yanosika
Komentarz
-
Komentarz