A wracając do tematu tej kamerki
HD!! kamera Bezprzewodowa WIFI Samochodów Widok Z Tyłu Kamery SONY Chip Dla SKODA OCTAVIA ROOMSTER FABIA TOUR w HD!! kamera Bezprzewodowa WIFI Samochodów Widok Z Tyłu Kamery SONY Chip Dla SKODA OCTAVIA ROOMSTER FABIA TOUR od Vehicle Camera na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
bo kupiłem a dopiero później zaczynam myśleć
jeśli jest tam Led to nie będzie wywalac błędu?I po drugie jak z jednej strony Led to i z drugiej też by pasiło
Skoro robią pod model to chyba ryże pomyślały o can'ie. Ale mnie martwi inna rzecz - jak ten led będzie świecił, bo na pewno nie tak jak normalna lampka led. Żeby to jakoś normalnie wyglądało jak wrzucisz to i z drugiej strony leda to ten będzię ledwo świecił, a z drugiej strony będzie dawał ostro.
Powinien być kasownik błędu moim zdaniem ale czy jest ?
i druga sprawa jak już jest jeden Led warto dać drugi po drugiej stronie bo słabo to będzie wyglądało.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Powiedzcie koledzy jak wygląda sytuacja z Vatem od tych ryżowych radyjek ?
Przy wysyłce DHLem nie ma możliwości ominięcia procedur celnych. Ja płaciłem ok.120zł.
No chyba, że dogadasz się z sprzedającym i będzie miał stan w magazynie w Europie. Zazwyczaj cena jest wyższa od standardowej.
Mój sprzedawca próbował mnie naciągnąć jeszcze na dodatkową opłatę ze względu na Remote Area ale chyba się pingpong przeliczył
... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
Bardzo ciekawe czy łączy się bezpośrednio. Na foto w zestawach są dwa moduły. Ja chyba zdecyduje się na kamerę w klamce, bo ten led do mnie nie przemawia jakoś.
Cheap car dvd player, Buy Quality 2din android directly from China mirror link Suppliers: Octa Core HD 1024*600 2DIN Android 8.0 Car DVD Player For Skoda Octavia A7 wifi Radio Bluetooth Mirror link 4GB+32GB
pod panelem klimy,a nad popielniczką masz mało miejsca....?Zobaczymy, bedzie kicha nie dużo kosztowało,trudno,bardziej patrzyłem na parametry.Zdam relacje po montażu pager1 fajne
pod panelem klimy,a nad popielniczką masz mało miejsca....?
Nie wiem jak jest w FL ale u mnie spod panelu klimy ciężko jest przejść wyżej ponieważ dół wnęki na radio jest do samego końca grodzi przez co zza panelu klimy nie ma jak wsadzić nic do góry.
A miejsca tam jest dość sporo.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Nie wiem jak jest w FL ale u mnie spod panelu klimy ciężko jest przejść wyżej ponieważ dół wnęki na radio jest do samego końca grodzi przez co zza panelu klimy nie ma jak wsadzić nic do góry.
A miejsca tam jest dość sporo.
no to będziemy modzić,modzić i jeszcze raz modzić bo jak to się mówi mod bez problemu to nie mod
Komentarz