Zamieszczone przez FunGous
Octavia II Xenony
Zwiń
X
-
Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
-
-
palioza, :szeroki_usmiech sam wpadles na to czy gdzies znalazles info ? a moze ktos z ASO ??
tak czy inaczej rewelacja !
[ Dodano: Pią 27 Kwi, 07 13:28 ]
melduje ze wczoraj trik wykonany i wynik 100% pozytywny
malo tego koles mial jakiegos nowego VAG'a i nie trzeba bylo zmieniac zawartosc bitu tylko bylo to juz normalne polecenie w menu (ze auto ma xeny) polecam jeszcze zaznaczyc opcje automatycznego wlaczania wowczas nie musimy juz o tym pamietac.
wielkie brawa dla paliozy ! dzieki
Komentarz
-
-
Sorki za odgrzebanie tematu, chcę zamontować xenonki więc trochę przewalam informacji.Zamieszczone przez FunGouspolecam jeszcze zaznaczyc opcje automatycznego wlaczania wowczas nie musimy juz o tym pamietac
Druga sprawa czy można nie zmieniać silniczków, a tylko ustawić strumień światła na diagnostyce?? Czy nie zdaje to egzaminu
Komentarz
-
-
Witam Was
W zagrodzie Bartka 2012 zjawiły się aż 4 czeszki w tym 3 szt OII i jedna OI - poczciwa babcia.
Taki sobotni mini spocik, na którym zamontowaliśmy jednemu z naszych nowych kolegów na forum - Asfi, nowe lampy ksenonowe, z najnowszymi ostatnio modyfikacjami dotyczącymi montażu w tym elektryki. Robota szła bardzo szybko, fajny klimat, pełen profesjonalizm kolegów z OCP.
Święcą i działają fantastycznie, kolega zadowolony a ja w jego imieniu serdecznie dziękuję za pomoc Bartkowi 2012 i Michałowi - Palioza, mentor dot ksenonów.
Miło było Was spotkać i przy okazji zrobić fajną modyfikację. Granatowa OII na nowym oczku prezentuje się fantastycznie.
Pozdrawiam i polecam.
Nie powiem na co zachorowałem jak wyszedłem od Bartka z samochodu :wink: :wink: :wink:"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Podobno ma się zjawić w Czwartek na zlocie, zobaczymy........., ja powinienem być, może nawet z nowym kolegą z forum i jego sliczną czeszką."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Tak jak mówiłem na spocie mam do sprzedania Xenony do OII. Lampy są po przeróbce silników więc pasują do samochodów które w oryginale mają lampy H7. Trzeba tylko przeprogramować sterownik. Lampy były używane w moim samochodzie. Oczywiście montaż gratis. Cena będzie bardzo dobra - do uzgodnienia na priva. PozdrawiamBYŁO: 2,0 TDI Kombi Elegance Beż Sahara + (od: 22.10.06 - xenony, 28.10.06 - navi, 17.11.06 działający hak .....)
JEST: Volvo S80 II D5
JEST: BMW R1200GS Adventure
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczas2800 a na allegro 1500
i co z tego, system automatycznego poziomowania tez będziesz miał ???
a spryski na lampy też ???
jak dla mnie cena naprawdę niewygórowana
no ale przy cenie samochodu na poziomie 60-70kPLN oszczędność 1200PLN to naprawdę gra warta świeczki 8) 8) 8)
Komentarz
-
-
Jka już piszecie o kosztach to moja propozycja brzmi 800 zł za kpl. Pamiętajcie że są sprawne. Myślę że to dobra cena. Poczekam do środy później wystawie na allegro.BYŁO: 2,0 TDI Kombi Elegance Beż Sahara + (od: 22.10.06 - xenony, 28.10.06 - navi, 17.11.06 działający hak .....)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez stysiekZamieszczone przez shadoJa bym chętnie kupił, ale na razie czekam na odbiór fury z salonu co mnie tak szarpnie po kieszeni, że aż się boję myśleć
przeciez skoda ma napawde tanie xenony
Początkowo byłem pewny, że chce ksenony, ale później doszedłem do wniosku, że wolę je wymienić na ESP. Wiem, że z żywotnością ksenonów jest różnie (znajomemy spaliła się lampa już po 1,5 roku), a zapasowa lampa to koszt 400zł. Teraz pewnie będą się paliły częściej, bo trzeba jeździć na światłach całą dobę. Poza tym ja rzadko jeżdżę w nocy więc mało bym na tym skorzystał. Do tego ksenony mogę później sam zamontować, a ESP już nie.
No i tak cała sprawa wyglądała.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greszczyno wszystkich , którzy planuja zakup reflektorów xenonowych , skuszeni ceną , na wszelkiego rodzju aukcjach internetowych , bądz z ogłoszeń prasowych !!!! - zapytajcie się sprzedającego o numer katalogowy jaki widnieje na reflektorze .
Jedna cyferka , zamiast jedynki 1Z1 .... - dwójka 1Z2 ... w numerze i..... możecie zapomnieć , będziecie mieli po prostu reflektory , ale przystosowane do ruchu lewostronnego , czyli dobrze się sprawujące np. w Anglii . :twisted: . Czym to skutkuje , chyba nie muszę pisać .
"Reflektory ksenonowe są skonstruowane tak, aby można je było zastosować do ruchu lewostronnego i prawostronnego. Można je przestawić w stacji obsługi Skody"...
Komentarz
-
-
Ja rozbieralem takiego reflektora u siebie i jest tam przyslona (taka wajcha sie nia steruje ofc recznie) i wtedy przycina swiatlo, ale to nie jest tak jak powinno... wtedy przycina caly snop swiatla do poziomu, nie ma doswietlania pobocza. nadaje sie to na wyjazd do GB tymczasowo coby nie oslepiac.Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
-
Witam wszystkich, jako nowy muszę od razu zacząć od podziękowań a nie od przywitania się - dzięki Bartkowi mam xenony w mojej skodziance 8) Profesjonalna robota i świetny kontakt - cieszę się, że mogłem poznać i Bartka i przy okazji Michała. Mam nadzieję, że poznam Was więcej gdzieś na spociku - teraz w czwartek odpadam ale się poprawię...OII Elegance 1,9 TDI Beż Cappucino + Fabia 1,9TDI Sportline Czerń Magic
Komentarz
-
-
jarkub, fajnie że jest OK i że mogłem pomóc Nie ta jazda co? Nareszcie jasno !!. Dla Rafała już Xeny zamówione i jeszcze jeden kolega z Belgii będzie u mnie montował to już chyba z osiem będzieBYŁO: 2,0 TDI Kombi Elegance Beż Sahara + (od: 22.10.06 - xenony, 28.10.06 - navi, 17.11.06 działający hak .....)
Komentarz
-
Komentarz