35 i 37 nie poprawiły sytuacji nadal mogę tylko mignać manetka czy to do przodu czy do tyłu ciągnąć.
Dodatkowo pojawił się kłopot bo podczas jazdy żeby zjeżdżają mi na sam dół w errorach mam: Skoda Octavia trouble code 01539 - rozumie że muszę adaptacje zrobić i powinno zadziałać.
A czy ktoś z was miał możliwość zerknąć na załączony wyżej schemat podłączenia ściemniacza deski?
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Dodatkowo pojawił się kłopot bo podczas jazdy żeby zjeżdżają mi na sam dół w errorach mam: Skoda Octavia trouble code 01539 - rozumie że muszę adaptacje zrobić i powinno zadziałać.
trzeba zrobić nastawy podstawowe, ale jak są inne błędy to nastawy się nie wykonają
Podejrzewam że te błędy w LWR to może być wina jego złego zakodowania bo np po co mu informacja o kącie skrętu to nie są skrętne xenony.
Czy ktoś podesłał by mi jakie ma być kodowanie modułu LWR?
Tylko teraz wszystkie te wcześniejsze błędy zostały zastąpione przez jeden 01539.
i bardzo dobrze, że nie ma nic innego już
01539 to informacja o braku nastaw podstawowych
wsiadasz do auta na miejsce kierowcy
odpalasz nastawy podstawowe i tam jest tylko jedna opcja do wyboru - ustawienie poziomu świateł
witam mam pytanie czy idzie dokupic mocowanie koszyk ta taka blaszke co zamocowany jest czujnik niewiem jak to nazwac na czujnik xenon tyl o2 badz numer jaki posiada ta czesc
witam mam pytanie czy idzie dokupic mocowanie koszyk ta taka blaszke co zamocowany jest czujnik niewiem jak to nazwac na czujnik xenon tyl o2 badz numer jaki posiada ta czesc
Komentarz