chłopaki, widze że moduły mają różne oznaczenia (chodzi mi o ostatnią literę w numerze części)- ma to jakieś większe znaczenie?? próbowałem znaleść opisy na necie ale ni chu chu...
tak jak misiek napisal faktury nie bedzie.chyba ze chcesz fakture no to cena bedzie jak u miska
No widzisz, jak ktos nie bedzie chcial faktury, to robie taka sama cene jak Ty, albo i mniejsza ... Gdzie tu konkurencyjnosc? Ja do tego daje jeszcze adapter. A Ty?
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Misiek koniecznie napisz jak Czech da Ci lepszą cenę bo tak jak Ci podałem linka na str. 4 moduł kosztuje 150 PLN. Ja faktury nie chce tylko dobrą cenę.
Pozdro
W tym bajer ze nikt tego nie ma, nawet prazak jak pytalem mowil ze nie ma( circa 1.5m temu ) nie wiem czy cos sie zmienilo
Jeden gosc sie oglaszal ze ma caly set do zrobienia skladanych itd - ale cenowo urywa to jaja, bo w zakupie samym wychodzi to 1800 pln, a doliczyc jeszcze trzeba dojazd i cos prowizji ;/ ciagle szukam zrodla lusterek
Uwaga :
samych wiazek miec nie moge ;( w zwiazku z czym dostalem lepsza cene na wiazke + jednostke + wtyczke.
450 pln - wiazka + jednostka + koncowka z wysylka juz - takze chyba git, co ? :twisted: Wszystko jak zawsze u mnie - nowe i ori.
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
no cena dobra.pisalem do prazaka i pisal ze sprzeda mi lusterka za 370 euro z wysylka,wiec zamowilem zobaczymy jak sie sprawa potoczy,calkiem mozliwe ze ich nie ma tylko po co by pisal ze 370 z wysylka.zobaczymy
Komentarz