tez o niej myślałem ale nie wiem jak z głębokością i kolorkiem, ja się zastanawiam wogóle nad innym rozwiązaniem, czy nie założyć w podsufitce samych okrągłych diod i to najlepiej założonych w rączki boczne, czy ktoś ten temat rozpatrywał, nie trzeba by ciąć podsufitki, odkręciłoby się tylko rączki a kable bokiem poszły
[O2 FL] Montaż lampki z tyłu - analiza podsufitki
Zwiń
X
-
Na ludową /ledową/ nutę :hura hey...
Miało być tanio , łatwo i jasno.
Jest tanio,nowa lampka led z kabelkiem i wtyczką 10pln,łatwo- montaż 30min, a njawiększy problem znalezienie odpowiedniego druta do przepchania kabla lampki 8) , jasno ,jest zbyt jasno jak dla mnie ,o wiele mocniej daje ta lampka niż 3 z przedniej, chyba założę ściemniacz.
Sama lampka jest malutka 5x5x1cm
światło w dzień
Komentarz
-
-
Lampka od spodu jest płaska,w komplecie z lampką jest taśma dustronna i 2 mini wkręty, nie widać tego bo srebrna ramka to maskownca,
Z przodu mam 3żarówkową lampke,i tylna jest podłaczona pod lewy przycisk, może to i lepiej że nie ma żadnych wyłączników, nie szpecą lampki ,a pasażerowie po ciemku nie musza macać podsufitki a potem szukac wyłącznika
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez matomprajak sie odetnie te nóżki to nie spadnei na głowę?Załączone pliki
Komentarz
-
Komentarz