tez o niej myślałem ale nie wiem jak z głębokością i kolorkiem, ja się zastanawiam wogóle nad innym rozwiązaniem, czy nie założyć w podsufitce samych okrągłych diod i to najlepiej założonych w rączki boczne, czy ktoś ten temat rozpatrywał, nie trzeba by ciąć podsufitki, odkręciłoby się tylko rączki a kable bokiem poszły
[O2 FL] Montaż lampki z tyłu - analiza podsufitki
Zwiń
X
-
Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
-
Komentarz
-
Na ludową /ledową/ nutę :hura hey...
Miało być tanio , łatwo i jasno.
Jest tanio,nowa lampka led z kabelkiem i wtyczką 10pln,łatwo- montaż 30min, a njawiększy problem znalezienie odpowiedniego druta do przepchania kabla lampki 8) , jasno ,jest zbyt jasno jak dla mnie ,o wiele mocniej daje ta lampka niż 3 z przedniej, chyba założę ściemniacz.
Sama lampka jest malutka 5x5x1cm

światło w dzień

Komentarz
-
dla mnie super pomysł, czy można ją włączać niezaleznie od przedniej? jak ona wygląda od spodu?Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
Komentarz
-
Lampka od spodu jest płaska,w komplecie z lampką jest taśma dustronna i 2 mini wkręty, nie widać tego bo srebrna ramka to maskownca,
Z przodu mam 3żarówkową lampke,i tylna jest podłaczona pod lewy przycisk, może to i lepiej że nie ma żadnych wyłączników, nie szpecą lampki ,a pasażerowie po ciemku nie musza macać podsufitki a potem szukac wyłącznika
Komentarz
-
-
Alle 9,7pln i przedłużacz mini 2,7pln jako dawca wtyczki /i 10cm kabelka/, którą lutujemy w wybrane ścieżki pzredniej lampki i... :idea
Komentarz
-
Podaj jakiś bliższy namiar na aukcję. Szukałem, ale panele led są bez maskownicZamieszczone przez bishopAlle 9,7pln i przedłużacz mini 2,7pln jako dawca wtyczki /i 10cm kabelka/, którą lutujemy w wybrane ścieżki pzredniej lampki i... :idea
Komentarz
-
-
A ja wczoraj zamontowałem na tył lampke madein identylko jak na przodzie :diabelski_usmiech i teraz moge po bokach mam czerwone diody, a w środku led (zimny biały)
Komentarz
-
-
Taka z przodu...i taka z tylu :diabelski_usmiechZałączone pliki
Komentarz
-
-
taki samZamieszczone przez DJ MŁODYa tył :wink:
Komentarz
-
Tylko Ty masz garba i możesz tam włożyć latarnię uliczna , a my nie 8)Zamieszczone przez piotrek_osA ja wczoraj zamontowałem na tył lampke madein identylko jak na przodzie :diabelski_usmiech i teraz moge po bokach mam czerwone diody, a w środku led (zimny biały)
Komentarz
-
to fakt....,ze macie to ograniczenie gabarytowe :diabelski_usmiechZamieszczone przez bishopTylko Ty masz garba i możesz tam włożyć latarnię uliczna , a my nie
Komentarz
-
ja w mincie zamontowałem zwykłą lampkę z tylu, aby nie odstawał trzeba przyciąć plastik od spodu obudowy w weekend wrzucę zdjęcia
[ Dodano: Nie 01 Gru, 13 08:32 ]
tak wygląda zwykła lampka z tyłu w mincieZałączone pliki
Komentarz
-
A może coś takiego
opinie są pozytywne
Komentarz
-
Mam lampeczki od tego kolegi, jednak są to moduły led które instaluje się w oryginalną lampkę zastępując żarówkę.Zamieszczone przez jaca-j100A może coś takiego
opinie są pozytywne
Komentarz
-
I jak to swieci daje dobre światło?Zamieszczone przez kazek103Mam lampeczki od tego kolegi, jednak są to moduły led które instaluje się w oryginalną lampkę zastępując żarówkę.Zamieszczone przez jaca-j100A może coś takiego
opinie są pozytywne
Komentarz
-
Bardzo dobre światło, dodatkowo energooszczędne i nie grzejące się.
Komentarz
-
Komentarz
-
jak sie odetnie te nóżki to nie spadnei na głowę?Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
Komentarz
-
nic nie spada na głowę robiłem lampkę w październiku i nadal się trzyma wycięcie jest minimalnie mniejsze niż lampka i wchodzi na wcisk, tylko trzeba założyć ledy bo zwykła żarówka bardzo mocno grzejeZamieszczone przez matomprajak sie odetnie te nóżki to nie spadnei na głowę?Załączone pliki
Komentarz
-
Ty jej normalnie całą d..ę uciąłeś
, z foto widać ze wtyczka tęz musi być odcięta i lutowanie
Pomyśl nad wzmocnieniem brzegów / drgania i włączanie pasażerów/, wkońcu się wyrobi ta gabka i może być szpara między podsufitką.
Komentarz

Komentarz