Zamieszczone przez Przemek_i
Zobacz wpis
O2 FL wymiana żarówki w lusterkach opcja podświetlenia przestrzeni w około auta
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez cichy_ocp Zobacz wpisTy to masz za dużo wolnego czasu
W zeszłym tygodniu nabyłem endoskop za 25 plnów w celu poszukiwań wycieku płynu chłodniczego. Zakup trafiony - wyciek zlokalizowany i nawet udokumentowany fotograficznie owym endoskopem.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smajler Zobacz wpisrafaello20 Czy mógłbyś zrobić zdjęcie i pokazać jaki efekt daje podświetlenie w nocy?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafaello20 Zobacz wpisFotki w nocy, pierwsze foto skoda drugie vw
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafaello20 Zobacz wpissensor zmierzchu deszczu i lustro, małe koszty a duża frajda
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przemek_i Zobacz wpisSię zobaczy Piotrze
Komentarz
-
-
rafaello20 A jak to działa jak nie ma się czujnika zmierzchu? Wcześniej napisałeś, że te lampki nie mają z tym nic wspólnego czyli w dzień lampki też się zapalą mam rozumieć?
Komentarz
-
-
Przemek_i
proszę link do konektorów:
https://allegro.pl/oferta/konektor-p...hiwum_allegro&
Do tego potrzebujesz przewody minimum 1,2m na jedną stronę ja używam brązowego i żółtego czyli łącznie 2,4m (żółtego) 2,4m (brązowego)
Do tego używam kasowników z gumowym wtykiem który wkłada się do środka lampki aby było szczelne:
Ostatnio edytowany przez aryziomex; 17412.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aryziomex Zobacz wpisDo tego potrzebujesz przewody minimum 1,2m na jedną stronę ja używam brązowego i żółtego czyli łącznie 2,4m (żółtego) 2,4m (brązowego)
Do tego używam kasowników z gumowym wtykiem który wkłada się do środka lampki aby było szczelne:
Tylko lampeczki które zamówiłem są wg majfrendów "bezbłędne" dla CAN więc kasowników nie będę dawał.
Brązowy przewód/masę dokładałeś też przy wtyczce?
Plastik w ASO do lusterka 25 pln.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DJ MŁODY Zobacz wpisDo lusterek nie potrzeba kasowników ? , ten obwód nie jest sprawdzany
Dlatego po zakodowaniu nie mając lampeczek pokazuje obwód otwarty.Ostatnio edytowany przez aryziomex; 17412.
Komentarz
-
-
Przemek_i zgadza się robiłem wiązkę z dwoma kablami i ciągnąłem je do wtyczki z czego tylko kabel żółty był zarobiony pinem ponieważ brązowym wpinamy się w inny przewód.
Komentarz
-
-
Przemek_i
Obadaj mój ostatni wpis w poście...:
http://forum.octaviaclub.pl/forum/oc...07#post2609107
Powinieneś wszystko wiedzieć co i jakOstatnio edytowany przez aryziomex; 17412.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafaello20 Zobacz wpisTak, zapalają się również w dzień, nie mają nic wspólnego z sensorem zmierzchu. W vw jest identycznie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisjeśli jest czujnik zmierzchu to w dzień lampki się NIE oświecają, czyli czujnik RLS ma znaczenie.->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpisZamieszczone przez gradek Zobacz posta
jeśli jest czujnik zmierzchu to w dzień lampki się NIE oświecają, czyli czujnik RLS ma znaczenie.
oczywiście że tak jest
Komentarz
-
-
jaki z ali?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przemek_i Zobacz wpis
Krzychu myślisz że jak dołożę czujnik z ALI to zadziała wyłączanie w dzień ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpisjaki z ali?
Tanie: Przyjście/Opuszczać Domu AUTO Reflektorów Przełącznik Czujnik Światła Moduł Dla VW Glof MK7 13 16 Skoda Octavia 2015 2016 Superb 2016 2017, kup wysokiej jakości Samochód Przełączniki i Przekaźniki bezpośrednio od dostawców z Chin: Przyjście/Opuszczać Domu AUTO Reflektorów Przełącznik Czujnik Światła Moduł Dla VW Glof MK7 13-16 Skoda Octavia 2015 2016 Superb 2016 2017 Ciesz się ✓ bezpłatną wysyłką na cały świat! ✓ Limit czasu sprzedaży ✓ Łatwy zwrot
Komentarz
-
Komentarz