abstinent, nie smiej sie z kolegi tylko posprzątaj u siebie.

Tyle tego jeździ na świecie, przebieg samochodów z tymi silnikami przekracza pewnie nieraz 300tys km i nikt nie ma problemu tylko na Forum :diabelski_usmiech czy ktoś aby nie zarabia sobie na tych nieszczęsnych panewkach??? Takie mam odczucie czytając ten temat
... wymienimy na wszelki wypadek wcześniej
Ale będzie miał pan pewność że przejeździ pan spokojnie następne 10tys km, Za 10tys przyjedzie pan na przeglad to wymienimy panewki za jedyne 1400zł
... oczywiście na wszelki wypadek bo nie wiadomo co tam sie z nimi dzieje...
Tyle tego jeździ na świecie, przebieg samochodów z tymi silnikami przekracza pewnie nieraz 300tys km i nikt nie ma problemu tylko na Forum :diabelski_usmiech czy ktoś aby nie zarabia sobie na tych nieszczęsnych panewkach??? Takie mam odczucie czytając ten temat
... wymienimy na wszelki wypadek wcześniej
Ale będzie miał pan pewność że przejeździ pan spokojnie następne 10tys km, Za 10tys przyjedzie pan na przeglad to wymienimy panewki za jedyne 1400zł
... oczywiście na wszelki wypadek bo nie wiadomo co tam sie z nimi dzieje...
(po polsku nie da się tego tak ładnie ująć! - BXE, 192200km, silnik i koło nie ruszane od czasu wyczłapania się z fabryki - ino olej C SLX LLIII 507.00 5W30 co 15kkm, rozrząd co 60kkm, pompa wody co 120kkm i co kilometr zdrowaśka, tak dla zdrowotności)
czy się wysrało czy nie

) to dzieli nas od siebie 500km a samochody robione były w 2 różnych nie powiązanych za sobą warsztatach.
ad: ale po tym Twoim stwierdzeniu nawet cycki mi opadły...
I wszystko było wspaniale, póki moja parchotnia nie omówiła posłuszeństwa z dnia na dzień. (106kkm jeżdżone CHGW jak, 90kkm jeżdżone z maksymalnym rozsądkiem, no bo przecież moje i dla mnie i takie tam farmazony)
:szeroki_usmiech
Komentarz