A guzik prawda i tak ma podstawy do zajumania dowodu, chyba, że przy nim zdemontuje i przywróci do stanu pierwotnego.
Pany ta dyskusja o homologacji w złym kierunku idzie i nic z niej nie wynika. Generalnie jak chce ktoś ładnie wkomponować dzienne w nowym Turze bez przeciwmgłowych to, to jest dobre rozwiązanie.
A guzik prawda i tak ma podstawy do zajumania dowodu, chyba, że przy nim zdemontuje i przywróci do stanu pierwotnego.
Pany ta dyskusja o homologacji w złym kierunku idzie i nic z niej nie wynika. Generalnie jak chce ktoś ładnie wkomponować dzienne w nowym Turze bez przeciwmgłowych to, to jest dobre rozwiązanie.
Tez mi sie tak wydaje. Lampy swieca prawidlowo, spelniaja warunki homologacji, maja odpowiedni nadruk na szkle wiec teoretycznie nikt nie powinien sie czepiac. A jak sie znajdzie wariat, to sie czepi ze masz szybe brudna i walnie mandat... Zostawmy juz temat tej homologacji, wrzucilem tego posta, zeby pomoc, a nie wywolywac klotnie.
Sorki za brak pl znakow, pisze z komorki.
Ja od 2 lat jeżdżę z Ledami w halogenach i (odpukać ) jeszcze na takiego nie trafiłem. Świadomie zrezygnowałem z funkcjonalnosci halogenow. Niemniej jednak jak mi się spalą ledy, to mozliwe, ze wrócę do klasycznej zarówki.
krzynol,
jak sie uruchamia doświetlanie zakrętów w O2? Co trzeba mieć na pokładzie?
Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
dla toura zakałdamy lampy przeciwmgielne ori
i wszystkie funkcje dodatkowe realizujemy poprzez bordnetza
czyli dzienne, przeciwmgłowe, doświetlanie zakrętów, funkcje backup'owe
Tak tylko koszt nieporównywalnie większy!!??...jeszcze nie wiem jak to jest w tourze, ale z tego co czytalem w topicu Enriqueza to w o2fl trzeba kupic pajeczyne kabli w aso zeby podlaczyc halogeny, koszt wyzszy niz przy domówieniu przy zakupie auta
A rozwiazanie z ledami które tu kolega proponuje jest chyba najbardziej estetyczne i praktyczne z tych ktore do tej pory na forum widzialem.
Co prawda sprzedałem O2, ale jeździ nią moja siostra, więc jestem na bieżąco. Generalnie LEDy sprawdzają się zajefajnie. Wszyscy niewtajemniczeni zapytani o te LEDy twierdzą, że to fabryczne rozwiązanie :-).
Komentarz