Kolega wertując temat z producentem od ponad roku w końcu zebrał listę osób w 100% chętnych. Naciskając na producenta ze ma chętnych udało się coś zrobic, bo sam pytałem kiedys i tak naprawde w PL cieżko coś takiego wyprodukowac i sprzedać by zwróciły się koszty produkcji nie mówiąc o zysku
Sam brałem 2 tunery za pośrednictwem CARSMI.
Pojechał, sprawdził, przetestował i nie przywiózł w ciemno chińskiego DVBT z pilotem. A nawet jeżeli zarobił na "piwo" to jestem happy
Przywiezione pod dom, dzieki mnie i innym osobom, inne osoby jak i ja mam.
Bo jak widzicie tu i na innych forach tylko pytania, co gdzie, jak ..itp , na takie zainteresowanie to mało kto się podejmie produkcji czego kolwiek.
Sam wiem jak mnie pytają o liczniki i na 100 pytaniach się nie kończy ........ , niemal zjedzą żywcem.
A tak - kolejny konkret na forum się pojawia i ktos się może tych pochwalic w pełni a nie tylko ' tak tak, działa"
Sam brałem 2 tunery za pośrednictwem CARSMI.
Pojechał, sprawdził, przetestował i nie przywiózł w ciemno chińskiego DVBT z pilotem. A nawet jeżeli zarobił na "piwo" to jestem happy
Przywiezione pod dom, dzieki mnie i innym osobom, inne osoby jak i ja mam.
Bo jak widzicie tu i na innych forach tylko pytania, co gdzie, jak ..itp , na takie zainteresowanie to mało kto się podejmie produkcji czego kolwiek.
Sam wiem jak mnie pytają o liczniki i na 100 pytaniach się nie kończy ........ , niemal zjedzą żywcem.
A tak - kolejny konkret na forum się pojawia i ktos się może tych pochwalic w pełni a nie tylko ' tak tak, działa"
Komentarz